Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATAR NAJTEŽE STRADAO

Pročitajte reakcije Rusa na zasluženi trijumf Modrih, pljuštale su uvrede na sve strane

Europa League - Round of 32 First Leg - Krasnodar v GNK Dinamo Zagreb
Foto: SERGEY PIVOVAROv/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/5
18.02.2021.
u 21:48

Navijači su kao najvećeg krivca za poraz označili vratara Krasnodara

Ruska je javnost s velikim zanimanjem ispratila okršaj između Krasnodara i Dinama. Čitatelji portala Sports.ru ostavili su preko tisuću komentara nakon utakmice, a netko je bijesan odmah reagirao i prepravio stranicu na Wikipediji posvećenu Jevgeniju Aleksandroviču Gorodovu, vrataru domaće momčadi.

Naime, ispred njegova imena i prezimena nadopisao je riječ - rupa!

I, doista, Gorodov je u četvrtak izuzetno loše branio, poklonio je Dinamu drugi i treći pogodak, ali u najistaknutijem komentaru je netko ipak stao u njegovu obranu i kazao da nije jedini krivac za poraz, da svoj teret moraju podnijeti i ostali.

Bilo kako bilo, ismijali su i izvrijeđali brojni ruski poklonici nogometa Krasnodar, a pogotovo su se na rivalima iskalili navijači CSKA jer je netko iz redova 'zelenih' u najavi ogleda krajnje neprimjereno ustvrdio da Krasnodar nije CSKA (aludiralo se na to da je moskovska momčad kod kuće protiv Dinama u skupini odigrala 0:0, op.a.).

- Bikove su ponovno kastrirali. Osvetio im se stav "Dinamo ništa ne predstavlja, Krasnodar će im očitati lekciju, nije Krasnodar CSKA - napisao je jedan od ogorčenih korisnika portala, a na tu bahatost su podsjetili i mnogi drugi istomišljenici. 

- Za Krasnodar čak i Dinamo izgleda kao da je iz neke sasvim druge galaksije - nadovezao se drugi čitatelj.

- Taj CSKA barem nije izgubio kod kuće - narugao se netko treći.

- Dinamo je vjerojatno viša klasa, ali razlika nije baš toliko golema. Krasnodar ima odličan napad, ali će se morati nadograditi u srcu obrane - osvrnuo se na momčad Krasnodara još jedan od razočaranih navijača. 

Ipak, neki su za poraz našli i riječi opravdanja:

- Razina nogometne kulture u Rusiji se upravo vidi u komentarima. Krasnodar je odigrao svoju prvu utakmicu nakon stanke, dok je hrvatski prvak stigao u sasvim drugačijem tonu i boljoj formi - istaknuo je.

- U Hrvatskoj je prvenstvo u punom jeku. Krasnodaru je to bila tek prva utakmica nakon stanke, a Dinamu je svejedno zabio više nego svi njegovi suparnici u skupini - dodao je na to čitatelj identičnog mišljenja.

 

Komentara 16

Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:42 18.02.2021.

Imao je njihov vratar i nekih vrlo dobrih intervencija. Rusi zaboravljaju da je Dinamo imao 9 udaraca u okvir gola a ukupno 17..., da i ne spominjemo one situacije koje nisu zavrsile ni udarcem prema golu a potencijalno su bile 100% prilike za zgoditak. A to je pokusaj ugroze njihovog gola svakih najmanje 5-6 minuta, sto znaci da je njihov vratar bio pod velikim i kontinuiranim pritiskom. A to je pokazatelj Dinamove superiornosti na ovoj utakmici. I zato, bacuske ne prdite! Budite sretni sto niste primili jos kojega...

FR
freeshooter
22:14 18.02.2021.

Ne trebaju rusi biti reaktivni, izgubili su od bolje ekipe, a i još je mogla biti i veća razlika, nadam se da će im u sijećanju biti i ostati, ispali smo od pobjednika EL, ale ale dinamo ale...

AN
Antonio1952
22:11 18.02.2021.

Dinamo dobar, jos malo treba biti ozbiljniji u odbrani i ne komplicirati nego sto sigurnije iznijeti loptu od gola. Rezultat je odlican ali jos nije gotovo i treba biti oprezan u Zagrebu, igrati ovako sa srcom kao danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije