Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČNA UTAKMICA

Problemi za Zlatka Dalića! Klub će 'zabraniti' Hrvatu nastup za vatrene?

Vatreni
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
08.11.2019.
u 10:48

On je posljednji put za reprezentaciju igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku i od tada je propustio preostala dva okupljanja, odnosno utakmice protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske i uzvrat protiv Walesa u Cardiffu

Hrvatska iduću subotu (16. studenoga) igra najvažniju utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Protivnik je Slovačka, a vatreni će na Rujevici u Rijeci morati doći barem do boda kako bi osigurali plasman na smotru najboljih europskih reprezentacija. 

Izborniku Zlatku Daliću dobro bi došli svi raspoloživi igrači, ali nenadano je došlo do problema.

Naime, njemački Hoffenheim zabrinut je za zdravstveno stanje Andreja Kramarića i po pisanju njemačkog Kickera, ne žele da hrvatski napadač sudjeluje u susretu na Rujevici.

– Kramarić nije igrao protiv Paderborna, a ne bi trebao ni u petak protiv Kolna. To dovodi u pitanje i njegov nastup za Hrvatsku u susretu sa Slovačkom 16. studenoga u Rijeci – piše Kicker

– Andrej vjerojatno neće igrati protiv Kolna, njemu je potrebno nekoliko tjedana da se vrati u formu – rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder.

Naravno, cilj njemačkog kluba jest da Kramarić ne riskira novu ozljedu na reprezentativnom okupljanju te da bude spreman za napornu sezonu u prvenstvu. 

Razumljivo, njemački mediji pišu kako će sve učiniti kako bi Kramariću ''zabranili'' nastup za vatrene. Ipak, Andrej će imati posljednju riječ jer se radi o službenim Uefinim terminima i klub legalno ne može zaustaviti igrača. 

On je posljednji put za reprezentaciju igrao u lipnju protiv Walesa u Osijeku i od tada je propustio preostala dva okupljanja, odnosno utakmice protiv Slovačke, Azerbajdžana, Mađarske i uzvrata protiv Walesa u Cardiffu. Na njegovo mjesto uskočio je Bruno Petković koji je od tada sjajno igrao za reprezentaciju, posebno u pobjedi protiv Slovačke. 

>>> Pogledajte što o remiju Dinama i Šahtara kaže Darijo Srna

Komentara 4

DU
Deleted user
10:58 08.11.2019.

Petkovic i Kramaric su razliciti tip igraca. Ali, osim sebicnosti koji Krama posjeduje ipak je on koristan repki i bilo bi steta ako ga nema na klupi kao joker.

DU
Deleted user
11:38 08.11.2019.

kako se ne umorite s nalovima "hrvatu". Pa svi znamo da je Kramaric Hrvat i da igra za Hrvatsku. Oni koji to ne znaju i ne citaju VL. Spustite se malo na zemlju i pocnite informirati kao normalan list. Hvala

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
11:31 08.11.2019.

Cuj ovo ,zabranu igranja. Ako je zdrav u svojim ocima i osjecaju onda ce on sam odlucit,nitko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije