Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz rukometaša

Problemi za Linu Červara: Švedska nas opet razbila

Hrvatska - Švedska
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
05.04.2018.
u 22:22

Druga utakmica između Švedske i Hrvatske igrat će se u subotu u Norrkoppingu.

Hrvatska rukometna reprezentacija poražena je u Kilstuni od Švedske 25-32 (13-17) u prvoj od dvije prijateljske utakmice.

Aktualni europski doprvaci od početka utakmice kontrolirali su rezultat i na kraju stigli do uvjerljive pobjede.

Najbolji strijelac u redovima Hrvatske bio je Krešimir Kozina koji je postigao pet pogodaka, dok se kod Švedske sa šest pogodaka istaknuo Andreas Nillson.

Izbornik Lino Červar nije bio zadovoljan prikazanim u ovom susretu:

"Ova utakmica nam je dobro došla prije svega da vidimo naše nedostatke. Mislim da zaostajemo puno za njima i moramo toga biti svjesni, ne zaluđivati se i biti realni. Trebamo puno raditi da bi bolje igrali. Ovi mladi koji su igrali nisu opravdali, osim Kozine i Šege svi su ostali dužnici. Ono što nas mora zabrinuti da nismo taktički ni tehnički još na razini. Prema toma, nama preostaje samo puno rada i iz toga moramo izvući pouku," kazao je Červar.

Najbolji strijelac utakmice Krešimir Kozina posebno je istaknuo loše otvaranje utakmice.

"Jako smo loše otvorili utakmicu. Ne možemo tako protiv Švedske otvoriti, ipak su oni viceprvaci Europe. To im je prva domaća utakmica nakon prvenstva. Vidjelo se da su bili u euforiji, krenuli su furiozno. Mi smo s nekim novim licima, nekim mladim igračima s kojima će trebati vremena. Znam da su svi sada nestrpljivi, ali momcima od 19, 20, 23 godine će trebati utakmica. Mislim da su zato ovakve utakmice dobre i mislim da je bitno da se nismo predavali do zadnjeg trena iako je rezultat bio vrlo loš. Nadam se da ćemo to prekosutra ispraviti."

Druga utakmica između Švedske i Hrvatske igrat će se u subotu u Norrkoppingu.

Komentara 6

DU
Deleted user
06:17 06.04.2018.

Svi tupe glupe izgovore o mladim igračima. A u sastavu više manje iskusni igrači. Koliko su golova zabili iskusni vanjski?

ZA
Zagy154
04:59 06.04.2018.

daj maknite više tog fosila koji je ostao na igri od prije 10 god.

VE
vedran69
05:39 06.04.2018.

Neka se čovjek uči na repki. Nakon debakla u na EP ne znam kako je ikome palo na pamet ostaviti ga na izborničkom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije