Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED VATRENE

Problemi za Deschampsa: U ekipu mu stigao koronavirus!

Didier Deschamps (Selectionneur de l'équipe de France de football) - conférence de presse à Paris
Foto: FEP/PIXSELL
1/2
06.10.2020.
u 23:30

Prije dvoboja protiv Hrvatske 14. listopada, Francuska bi trebala odigrati i prijateljski dvoboj protiv Ukrajine u srijedu te susret u Ligi nacija protiv Portugala u nedjelju

Francuski nogometni savez (FFF) u utorak je objavio kako je reprezentativni branič Leo Dubois zaražen koronavirusom te je stoga poslan u samoizolaciju pa će propustiti skorašnje utakmice među kojima je i ona protiv Hrvatske u Zagrebu za osam dana.

"Dubois je, kao i svi ostali članovi reprezentacije bio testiran prije okupljanja te je njegov nalaz bio negativan. No, večeras su stigli rezultati jutarnjeg testiranja koji su pokazali pozitivan nalaz za njega", objavio je FFF.

Da je Dubois zaražen koronavirusom doznalo se nakon večernjeg treninga reprezentacija na kojemu je sudjelovao i branič Lyona.

French soccer team training at Clairefontaine - France Didier DESCHAMPS and staff arrives at the Training session of the French Football Team at the National football Center, on October 5, 2020 in Clairefontaine, France, Photo by Loic Baratoux/ABACAPRESS Baratoux Loic/ABACA /PIXSELL
Foto: Baratoux Loic/ABACA/PIXSELL

Umjesto Duboisa izbornik svjetskih prvaka Didier Deschamps je pozvao braniča Reala iz Madrida Ferlanda Mendyja.

Prije dvoboja protiv Hrvatske 14. listopada, Francuska bi trebala odigrati i prijateljski dvoboj protiv Ukrajine u srijedu te susret u Ligi nacija protiv Portugala u nedjelju. Oba ta dvoboja trebala bi se igrati na Stade de Franceu.

Komentara 1

Avatar majkuvam
majkuvam
07:05 07.10.2020.

Na kojoj poziciji će igrati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije