Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružne scene

Priznao pogodak i bježao pred ljutitim igračima, a onda ga je dohvatio trener

Etiopija
Foto: Screenshot/Etv
02.05.2018.
u 13:50

Sudac je bio uvjeren da je lopta prešla gol-liniju te je pokazao na centar što su igrači suparničke momčadi teško prihvatili

Teško je biti nogometni sudac u Etiopiji. Ružne scene stižu s jedne utakmice nacionalnog prvenstva iz te afričke zemlje. Tijekom dvoboja Defence - Welwalo Adigrat University kod rezultata 1:1, glavni je sudac priznao pogodak Defenceu što je izazvalo kaos na terenu.

Sudac je bio uvjeren da je lopta prešla gol-liniju te je pokazao na centar što su igrači suparničke momčadi teško prihvatili. Igrači su počeli suca juriti po terenu, te je izvukao štap sa zastavicom iz kuta te se pokušao braniti. Nije mu to mnogo pomoglo.

U skupini koja je jurila za sucem bio je i jedan od trenera u Welwalu koji ga je srušio i udario. A onda su se umiješali čuvari reda i smirivali situaciju. Trener-napadač dobio je otkaz u klubu. 

Etiopijski nogometni savez do daljnjega je otkazao prvenstvo, jer su u posljednje vrijeme porasli incidenti na utakmicama!

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije