Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR FFT-A

Priznanje za Hrvate: Ivan Perišić i Ante Rebić među sto najboljih!

Ante Rebić Hrvatska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.12.2018.
u 17:54

Eintrachtov krilni napadač je na 94. mjestu, a ostali poredak saznat će se sljedećih dana

Hrvatski reprezentativci Ante Rebić (25) i Ivan Perišić (29) našli su se među sto najboljih nogometaša svijeta u izboru nogometnog časopisa FourFourTwo.

Perišić je u tom izboru 62., a Eintrachtov krilni napadač na 94. mjestu. Rebić je na popisu iza sebe ostavio Romelua Lukakua iz Manchester Uniteda, Cityjevog Gabriela Jesusa te  Memphisa Depaya iz Lyona. 

>> Pogledajte video Večernjakov nogometaš godine: Luka Modrić nema konkurencije

'Ante Rebić predvodio je Kovačev Eintracht. Zabio je dva gola u finalu njemačkog kupa u kojem je Eintracht pobijedio Bayern. Fantastičan pogodak protiv Argentine i sjajni nastupi na SP-u pokazali su najvećim europskim klubovima o kakvom je talentiranom igraču riječ. Svi ga shvaćaju ozbiljno nakon pet golova koje je zabio u prvih osam bundesligaških utakmica. Manchester United je i dalje zainteresiran za njega, a Eintracht ga je nagovorio da produži poboljšani ugovor do 2022. godine', piše FourFourTwo.

Rebić je po Transfermarktu ima cijenu od 35 milijuna eura. Ove sezone je u 16 utakmica postigao pet pogodaka te ima dvije asistencije. Niko Kovač je pokazao interes da ga dovede u Bayern.

Ante Rebić Hrvatska Argentina
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar prahrvat
prahrvat
20:31 18.12.2018.

vježbati šut i možeš u 10

Avatar prahrvat
prahrvat
18:05 18.12.2018.

i ja sam među 100 najboljih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije