Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINA

Priznanje: Hrvatska reprezentacija najbolja na svijetu

Hrvatska
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/9
04.12.2017.
u 14:37

U ženskoj konkurenciji ta titula pripala je SAD-u.

Hrvatska vaterpolo reprezentacija, koja nosi titulu aktualnog svjetskog prvaka, proglašena je najboljom reprezentacijom prošle godine u izboru Međunarodne plivačke federacije (FINA), dok je u ženskoj konkurenciji ta titula pripala SAD-u.

FINA je najbolje proglasila u šest kategorija, a najbolji plivač i plivačica su Amerikanac Caeleb Dressel i Šveđanka Sarah Sjöström.

U skokovima su slavili Britanac Thomas Dailey i Kineskinja Shi Tingmao, među daljinskim plivačima Francuz Marc Antoine Olivier i Brazilka Ana Marcela Cunha, u sinkroniziranom plivanju Ruskinja Svetlana Kolesničenko i njen sunarodnjak Aleksander Majcev te Talijan Giorgio Minisini, koji su podijelili prvo mjesto u muškoj konkurenciji.

Hrvatska
1/42

Komentara 2

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:08 04.12.2017.

Bravo!🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije