Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čišćenje Intera

Prisjest će joj hvaljenje bujnim grudima po povraku u Milano, čekaju je loše vijesti

Wanda Nara
Foto: instagram.com/wanda_icardi
29.06.2019.
u 22:05

U Interu sve čine kako bi uskoro dogovorili transfere Edina Džeka i Romelua Lukakua

Čini se da u Interu više nemaju baš nimalo strpljenja za argentinskog nogometaša Maura Icardija i njegovu voljenu ženu Wandu Naru, osobu koja brine o njegovoj karijeri, ali i djevojku koja je u milanskom nogometnom klubu izazvala niz skandala. 

Talijanski mediji u subotu donose da su čelnici kluba prelomili, te ovlastili novog trenera Antonija Contea da Icardiju i Nari po povratku s odmora na Polineziji kaže da je suradnji stigao kraj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snorkeling time 💦💦

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Poznavajući temperamentnu Argentinku, rastanak s Interom neće proći u miru, ali očito su u Interu spremni platiti tu cijenu jer Conte ni pod razno ne želi njezine drame u klupskim prostorijama ili medijima.

Kamo bi Icardi mogao dalje, to je veliko pitanje, ali zanimljivo je dodati da talijanski mediji nagađaju kako je Juventus spreman preuzeti rizik. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cuando te enamores No te quejes Deja que mi alma brille 🌴

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

U međuvremenu u Interu sve čine kako bi udovoljili Conteovim željama, pa se tako u upravi nadaju da će uskoro zaključiti dva transfera i da će ponosno objaviti kako su prinove u momčadi Romelu Lukaku i Edin Džeko.

Naru u ovom trenutku daleko više zabavlja objavljivanje seksi selfie fotografija s odmora, ali ako želi dobro karijeri svog dragog, ubrzo će energiju morati preusmjeriti na daleko pametnije stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen día , mood recién levantada 🦁

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polynesia

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:54 30.06.2019.

Ode li u Juve biće manji od makovog zrna. Nema tamo ludorija za nikoga. Ni za Ronalda a Icardija pogotovo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije