Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stolni tenis

Primorac slavio odlazak na svoje sedme Igre

'16.01.2010, Joachim Deckarm Halle, SaarbrŸcken, GER, Energis Masters 2010, im Bild Zoran Primorac (HRV) im SPiel gegen Waldner (SWE),  Foto: nph ( nordphoto ) / A. Neis'
'nordphoto'
12.05.2011.
u 22:29

Primorac se sutra vraća u Zagreb, no neće biti vremena za proslavu jer već 18. svibnja igra u Rusiji u Ligi prvaka.

Na prste jedne ruke može se nabrojiti sportaše koji su nastupili na čak sedam Olimpijskih igara. Jedan od njih je hrvatski stolnotenisač Zoran Primorac. Na Svjetskom prvenstvu u Rotterdamu izborio je nastup u Londonu 2012. godine.

– Bilo je samo važno proći prvo kolo. Igrao sam protiv jednog Iračanina i kada sam pobijedio, slavlje je moglo početi. Jer, teško je bilo očekivati da će Rus Kuzmin, Belgijac Saive i Srbin Tokić izboriti šesnaestinu finala SP-a pored silnih Kineza, Japanaca, Nijemaca – istaknuo je Primorac.

Prvi put je na Igrama nastupio 1988. godine u Seulu, s 19 godina, a u Londonu će imati 43 godine.

– Prvo smo slavili na brodu na kojem smo smješteni, a potom smo svi iz Europe koji smo izborili London otišli na piće u grad – rekao je Primorac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije