Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARTETA SE IZGUBIO

Prijeti li mu to druga liga? Arsenal upisao već osmi prvenstveni poraz!

Premier League - Everton v Arsenal
Foto: Peter Powell/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
19.12.2020.
u 21:21

Momčad Mikela Artete ostala je na 15. mjestu sa 14 bodova

Nogometaši Evertona na svom su Goodison Parku svladali londonski Arsenal s 2:1 i privremeno se probili na drugo mjesto engleske Premier lige.

Momčad Carla Ancelottija povela je u 22. minuti, i to kada je Holding nesretno poslao loptu u svoju mrežu. Arsenal je izjednačio u 35. minuti nakon što je Pepe realizirao kazneni udarac.

Međutim, u zadnjoj minuti prvog poluvremena Mina je postigao pogodak za 2:1 domaće momčadi, a rezultat je do kraja utakmice ostao nepromijenjen.

Tako je Everton sa 26 bodova privremeno zasjeo na drugo mjesto, između vodećeg Liverpoola (31) i trećeplasiranog Tottenhama (25). Arsenal osmu utakmicu zaredom nije uspio pobijediti, pa je momčad Mikela Artete ostala na 15. mjestu sa 14 bodova.

Manchester City je prekinuo post od dvije utakmice u kojima je ostao bez pobjede. Do šestog trijumfa u ovosezonskom natjecanju Premier lige stigao je svladavši na gostovanju Southampton sa 1:0 (1:0).

Za tri boda dovoljan je bio pogodak Raheema Sterlinga u 16. minuti.

Značajno efikasnija bila je prva utakmica 14. kola u kojoj su nogometaši Liverpoola slavili s čak 7:0 (3:0) na gostovanju kod Crystal Palacea. 

Dvostruki strijelci za aktualne engleske prvake bili su Firmino (44, 68) i Salah (81, 84), a po jednom su loptu u mrežu poslali Minamino (3), Mane (35) i Henderson (52).

Ključne riječi

Komentara 2

LU
lukathereem
22:28 19.12.2020.

Bilić je dobio otkaz u onoj prelimitiranoj momčadi.. i kad vidimo ovo što reći

Avatar dzambo
dzambo
00:04 20.12.2020.

Sto ''ovoga'' jos drze i ima bolji roster igraca barem troduplo bolji nego Bilic sto je ima u WBU-u....trebalo bi Bilica angazirati da vodi Arsenal....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije