Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJA REPREZENTACIJU?

Prijeti da neće igrati za Hrvatsku, a već stigao poziv iz Srbije: Dođi, takvih nikad dosta!

Mariana Dražić
Foto: Instagram/Mariana Dražić
1/5
20.01.2020.
u 11:24

Hrvatska je unatrag posljednjih godina ostala bez još dvije tenisačice, bez Ajle Tomljanović koja se odlučila za Australiju, odnosno bez Bernarde Pere koja je uzela američko državljanstvo

Mariana Dražić, 25-godišnja tenisačica koja je trenutačno 811. igračica svijeta (589. u parovima), zaprijetila je da ubuduće neće igrati pod hrvatskom zastavom. 

– Nezadovoljna statusom HTS-a i frustrirana ponovnim nepozivanjem za predstojeći Fed kup-meč u Tallinnu, Dražić je sve bliže donošenju odluke o nastupanju za drugu Fed kup reprezentaciju u regiji – prenose informaciju autori stranice Croatian Tennis te ističu u nastavku:

– Za predstojeći Fed kup nemamo Donne Vekić i Petre Martić, pa su pozvane Lea Bošković, Jana Fett, Tena Lukas i Darija Jurak. S obzirom na situaciju, ogorčena majka Dražić bezuspješno je pisala ljudima iz HTS-a smatrajući da je trebalo biti mjesta i za Marianu, pa barem u ulozi prve zamjene – kaže u objavi.

Zbog narušenih odnosa Dražić bi tako mogla zaigrati za drugu reprezentaciju, a mediji u Srbiji već su počeli zvati Marianu pod svoju zastavu. 

Razlog nisu njezine teniske kvalitete već izgled

Atraktivna Mariana oduševljava svojih 25 tisuća pratitelja na Instagramu svojim fotografijama, a upravo to su primijetili i u Srbiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fake smile😂 #survived @mizuno_tennis @mizunoeurope @headtennis_official Hometown❤️ @croatia

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on

Alo je otvoreno pozvao Dražić da dođe igrati za Srbiju. 

"Neka dođe u Srbiju, takvih ljepotica nikad dosta! Prezgodna hrvatska tenisačica odriče se svoje zemlje...", piše između ostalog. 

"Hrvati izgubili ljepoticu: Se*si tenisačica mijenja državu za koju igra", dodaje Republika

"Se**i tenisačica neće igrati za Hrvatsku! Lijepa Mariana mijenja reprezentaciju". naslov je u Informeru

Podsjetimo, Hrvatska je posljednjih nekoliko godina ostala bez još dvije tenisačice, bez Ajle Tomljanović koja se odlučila za Australiju, odnosno bez Bernarde Pere koja je uzela američko državljanstvo.

>>> Pogledajte kakvu su ludnicu naši navijači priredili u Beču nakon što je Hrvatska slavila nad Njemačkom

Komentara 48

Avatar akoikadaumrem
akoikadaumrem
12:06 20.01.2020.

Mariana, Mariana, imaš 25 godina, a mama mora pisati u HTS?

LJ
ljutko
12:00 20.01.2020.

Sa 25 godona, a već je 811 igračica, jako brzo napreduje, sa 30 god bi mogla biti čak oko 500 igračica

KA
kapunjohan
12:06 20.01.2020.

ZA svoju domovinu može srcem igrati samo onaj tko je voli i cijeni , kakulanti nisu dobro došli - sretan im put a hrvatska nije ništa izgubila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije