Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šime Vrsaljko:
Povratak na članak

Pričao sam s Perišićem i Brozovićem o Interu, ali odluka o dolasku je bila moja

Svaki igrač može nešto donijeti. Svatko od nas mora dati 120 posto kako bismo ostvarili veliki rezultat i razveselili naše navijače koje pozdravljam - rekao je Vrsaljko

Komentari 2

ZO
zoranos
11:00 02.08.2018.

Realno, tko normalan želi igrati u Italiji danas - osim u Juventusu??? Talijanski nogomet je toliko propao da eto nisu bili čak niti na SP u Rusiji, a klubovi u Europi ne rade ništa (osim Juvea). Kovačić je propao u Interu, pa prešao u Real gdje kao rezerva nije moga ništa i Kova danas nije niti malo bolji od vremena dok je igrao u Dinamu.

VL
SU
Superhero
12:42 02.08.2018.

@zoranos - ah tko je igrao u polufinalu LP ove godine? zar nije Roma? propao ili ne, sta je onda njemacki fudbal, tj BayernLiga? meni se cini da od 2000 do 2018 (danas) samo Spanjolci su vise pobijedili sto se tice europskih kupova.. a to da je Talijanska liga dobro oslabila je svima jasno, s tim da je prije 2000 bila nedostiziva a sada je 3. po kvalitetu..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.