Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

Priča se da se Eriksen onesvijestio jer se cijepio protiv korone, a evo što kažu u klubu

Christian Eriksen
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
13.06.2021.
u 10:27

Eriksen je ostao bez svijesti, pao na travnjak nakon čega je krenula borba za njegov život. Ostao je bez pulsa, no liječnici su ga uspjeli spasiti.

Danski nogometaš Christian Eriksen (29) jučer se srušio na utakmici s Finskom u Kopenhagenu u prvom kolu Europskog prvenstva.

Eriksen je ostao bez svijesti, pao na travnjak nakon čega je krenula borba za njegov život. Ostao je bez pulsa, no liječnici su ga uspjeli spasiti.

Zatim je prebačen u bolnicu i njegovo je stanje sada stabilno. Javio se suigračima preko videopoziva i zatražio da nastave s utakmicom.

No, pojavile su se priče da je Eriksen kolabirao jer se cijepio protiv koronavirusa. Zbog toga je odmah reagirao direktor Intera Giuseppe Marotta.

- Eriksen nije imao koronavirus i nije cijepljen protiv koronavirusa - prenose talijanski novinari izjavu Marotte.

Ključne riječi

Komentara 35

BE
berija
10:36 13.06.2021.

Pretpostavljam da su se priče "pojavile" u zainteresiranoj javnosti, tj. među novinarima.

PP
Preodgojen_Povratnik
11:12 13.06.2021.

Priča se da se i smrt pripisuje covidu nakon 28 dana od pozitivnosti, bez obzira na uzrok smrti. Tako da ne razumijem čemu uzbuđenje na očitu pošalicu?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
12:00 13.06.2021.

to što se on srušio, a nije se cijepio, nimalo ne mijenja na činjenici da je mnogo ljudi umrlo nedugo nakon cijepljenja. Kod nas Milan Bandić, osječki glumac Anočić, u Srbiji Đorđe Balašević, itd. Ima još. Nipošto se cijepiti!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije