Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Massimiliano Allegri

Previše je uzbuđenja oko Ronalda, a to nije dobro

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
29.07.2018.
u 07:00

– Presretan sam što imam priliku trenirati i raditi s njim. No, vidim previše uzbuđenja zbog njegovog transfera, a to nikako nije dobro. Treba ipak malo smiriti strasti.

Otkako je Ronaldo došao u Juventus navijači su zaluđeni, a sve ih na zemlju spušta trener Massimiliano Allegri:

– Presretan sam što imam priliku trenirati i raditi s njim. No, vidim previše uzbuđenja zbog njegovog transfera, a to nikako nije dobro. Treba ipak malo smiriti strasti.

Cristiano Ronaldo godišnje zaradi mnogo više od sponzorskih ugovora nego što mu je plaća u klubu. Portugalac od raznih sponzora tijekom godine zaradi 80 milijuna eura, a sada će Italiji platiti samo 100.000 eura. U Španjolskoj bi državi morao platiti 40 posto zarade od sponzora. 

Komentara 1

NE
Nemanadimak
14:49 29.07.2018.

Pa sto si ga onda doveo uopće? Svi su znali da će to biti! Ludnica :) Al čekajmo da krene prvenstvo nadam se da će vratiti Realu i Barci poraze u finalima i da će se Talijanski nogomet vratiti na stare staze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije