Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni Andrej

Prevario je ženu sa stjuardesom i pijan na konju odjahao u noć

Foto: Press Association/instagram.com/aircraftsky
19.12.2018.
u 18:57

Aršavin je i početkom godine bio optužen za preljub, tada s kazahstanskom manekenkom Olgom Semenovom

Andrej Aršavin, nekoć velika zvijezda ruskog nogometa, uzdanica Zenita i londonskog Arsenala, našao se u središtu skandala nakon što su ga prolaznici u Sankt Peterburg snimili pijanog na izlazu iz jednog elitnog tamošnjeg striptiz kluba.

Nalazio se u zagrljaju dvije djevojke, a kada mu je napokon dojadilo stajati na ulici, sjeo je na konja i odjahao u noć! Vlasniku grla, ionako predviđenog za turističke obilaske, situacija naposljetku nije bila nimalno smiješna jer je dojučerašnji nogometaš navodno odbio platiti čitav iznos za "vožnju".

Na ruskim internetskim portalima se ubrzo pojavio i identitet jedne od djevojaka, pogrešno isprva prozvanim prostitutkama, pa tako Starhit.ru donosi informaciju da mu je 21-godišnja stjuardesa Karina Neman više od prijateljice s kojom zalazi na striptiz. 

Već u naslovu stoji da mu je mlada dama ljubavnica, a u nastavku se teksta ističe da je njegova supruga Alisa Aršavin u međuvremenu zatvorila svoje profile na društvenim mrežama.

Aršavin je i početkom godine bio optužen za preljub, tada s kazahstanskom manekenkom Olgom Semenovom, pa sve sluti da će ovo biti još jedan neuspješan brak. Aršavin s nekadašnjom suprugom Julijom Baranovskom ima troje djece, a sa sadašnjom suprugom kćer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Карина Неман (@aircraftsky) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Карина Неман (@aircraftsky) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Карина Неман (@aircraftsky) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Карина Неман (@aircraftsky) on

Ključne riječi

Komentara 4

DE
deda1234
19:48 19.12.2018.

Kralj!

Avatar Snijeg
Snijeg
20:09 19.12.2018.

pa da a kako nas Andrej ne pravi takve gluposti!

MA
Majur
20:55 19.12.2018.

Ruski kauboj..kraljevski što je..je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije