Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
300 navijača u Elcheu
Povratak na članak

'Prevalili smo dugačak put, nismo zaslužili ovakvo nezalaganje igrača'

– Ako sada ne proradi u njima nekakav dišpet, bojim se da ćemo teško stradati i protiv Engleza – ističu navijači

Komentari 9

JT
Jedan_tamo
11:53 12.09.2018.

Glavu gore momci!

VL
SV
Samo Vinkulja
11:45 12.09.2018.

Ako je ikada trebala ne ovakva šamarčina nego malj u glavu onda je to trebalo sada.I neka se to dogodilo.Trebalo je negdje prestati feštanje u glavama i opijenost svjetskim prvenstvom.Svima nama je ovo bilo nezaboravno ljeto puno veselja su nam ti momci donijeli i zato ih ne treba sada pljuvati.Priuštiti će oni nama još puno veselja ali ovakvo brutalno spuštanje na zemlju nam je trebalo.

VL
LO
lojtra2
11:48 12.09.2018.

Bilo bi dobro da ti "mediji" napokon i samio sebi sključe mikrofone. Ah kakvo veselje... Jedna izgubljena utakmica i odmah kozaračko kolo!

VL
Avatar cera
cera
13:12 12.09.2018.

Biće bolje sa englezima biće 7mica bez problema!!!

VL
DU
Deleted user
11:41 12.09.2018.

Nakon jedne izgubljene utakmice, ma kako ona rezultatski prošla, otpisati ovu generaciju srebrnih i pljuvati po njima mogu samo mrzitelji njihovog uspjeha i neuspješni, indoktrinirani idioti.

VL
ŽU
žuti
12:06 12.09.2018.

Sedam standardnih igrača koji su u Rusiji osvojili srebro nije bilo u sastavu iz raznih razloga! Dalić je morao krpati sastav sa igračima koji do poziva nisu ni sanajali da će igrati za reprezentaciju, naravno da je poražen! Spustimo see na zemlju u Rusiji smo bili čorava koka koja je našla svoje zrno, sve tri utakmice nakon prolaza iz grupe prošli smo kroz ušicu igle, uz obrane jedanaesteraca "meštra" Subašića, no nesmijemo ni zaboraviti da su mnoge svjetske nogometne sile zaglavile u grupama i neočekivano otputovale doma! Zamislite Rujevicu protiv Španjolaca, praznu i otužnu i pokušajte prognozirati rezultat?!?

VL
Avatar Django
Django
11:46 12.09.2018.

Dalić je cijelo vrijeme trubio da nam rezultat nije važan. Na terenu je dobio ovakav rezultat jer su igrači to doslovno shvatili i jedva dočekali. A rezultat je itekako važan, jer se po njemu zaslužuju ili gube bodovi kojima se reprezentacija prilikom kvalifikacija za EP ili SP svrstava u jakosne skupine koje donose jače ili slabije protivnike.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
11:34 12.09.2018.

Od Vatrenih ostao pepel !

VL
DU
Deleted user
11:38 12.09.2018.

A da nije sudac slucajno kriv pa nam nije dozvolio da mi uvalimo spanjolcima 6 komada???? Salu na stranu......al za viceprvake ipak malo previse...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.