Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
300 navijača u Elcheu

'Prevalili smo dugačak put, nismo zaslužili ovakvo nezalaganje igrača'

Hrvatska Španjolska
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/7
12.09.2018.
u 11:23

– Ako sada ne proradi u njima nekakav dišpet, bojim se da ćemo teško stradati i protiv Engleza – ističu navijači

Oko 300 navijača Hrvatske pratilo je na stadionu Martínez Valero najteži poraz u povijesti hrvatske reprezentacije nakon čega nisu krili svoje razočaranje igračima na terenu.

– Duboko smo razočarani, ovo nismo očekivali – rekao je Hini jedan 50-godišnji navijač iz Osijeka. 

– Prevalili smo dugačak put, skupo nas je koštao dolazak ovamo pa mislim da nismo zaslužili ovakvo nezalaganje igrača na terenu – dodao je.

Nakon poraza od 0:6 nekoliko je igrača predvođenih braničem Domagojem Vidom krenulo prema tribini pozdraviti hrvatsku publiku koja im je unatoč svemu pljeskala. Ostali su krenuli prema svlačionici.

– Sve je ovo jako čudno, ne mogu vjerovati da su se ovako predali. Ovo je bilo doista ispod svake razine – komentirao je drugi navijač iz Slavonije. Na stadionu u Elcheu isticale su se zastave navijača iz Zagreba, Zaprešića, Aachena, Berna...

>> Pogledajte i što je Modrić rekao nakon utakmice

Nitko nije mogao ni zamisliti ovakvu predstavu nakon srebrne medalje osvojene na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

– Ako sada ne proradi u njima nekakav dišpet, bojim se da ćemo teško stradati i protiv Engleza. Ovo je samo ohrabrilo Englesku koja će sigurno jurnuti po tri boda – dodao je navijač. Hrvatska idući mjesec dočekuje Englesku na Rujevici u drugom kolu Lige nacija.

Oko 32.000 španjolskih navijača pljeskom je pozdravilo hrvatske nogometaše kada su istrčali na stadion, nagradivši time njihov rezultat i zalaganje sa Svjetskog prvenstva. Luku Modrića i Ivana Rakitića, igrače Real Madrida i Barcelone, posebno srdačno su pozdravili. Jedan mali dječak u dresu Real Madrida s Modrićevim imenom na dresu bio je u pratnji majke u španjolskom dresu. 

– Volim Modrića, sviđa mi se kako igra – rekao je uoči utakmice.

Hrvatska Španjolska
1/13

Nakon nje ni španjolskim navijačima nije bilo jasno što se dogodilo s reprezentacijom koja je bila na korak do osvajanja Svjetskog prvenstva. 

– Nevjerojatno. Ne razumijem što se dogodilo – komentirao je Vicente, 48-godišnji recepcionar lokalnog hotela. 

– Žao mi je zbog Rakitića jer sam veliki navijač Barcelone – dodao je.

Rakitić je u utorak stoti put nastupio za reprezentaciju.

>> Pogledajte i Dalićevu reakciju nakon utakmice

Komentara 9

JT
Jedan_tamo
11:53 12.09.2018.

Glavu gore momci!

SV
Samo Vinkulja
11:45 12.09.2018.

Ako je ikada trebala ne ovakva šamarčina nego malj u glavu onda je to trebalo sada.I neka se to dogodilo.Trebalo je negdje prestati feštanje u glavama i opijenost svjetskim prvenstvom.Svima nama je ovo bilo nezaboravno ljeto puno veselja su nam ti momci donijeli i zato ih ne treba sada pljuvati.Priuštiti će oni nama još puno veselja ali ovakvo brutalno spuštanje na zemlju nam je trebalo.

LO
lojtra2
11:48 12.09.2018.

Bilo bi dobro da ti "mediji" napokon i samio sebi sključe mikrofone. Ah kakvo veselje... Jedna izgubljena utakmica i odmah kozaračko kolo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije