Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao krivnju

Srpski trener pretukao suprugu i kćer, pa dobio deset mjeseci kućnog zatvora

Milan Gurović
Foto: Facebook/Milan Gurović
13.12.2019.
u 15:28

Gurović je tijekom svađe u stanu u Novom Beogradu fizički napao suprugu Tanju (42) i 16-godišnju kćer Milicu

Bivši srpski košarkaš Milan Gurović (44) priznao je krivnju za obiteljsko nasilje te se nagodio s tužilaštvom koje mu je izreklo kaznu od deset mjeseci kućnog zatvora, piše Blic.rs.

Gurović je tijekom svađe u stanu u Novom Beogradu fizički napao suprugu Tanju (42) i 16-godišnju kćer Milicu.

– Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je počela histerizirati, pljunula me i gurnula. Tada sam je i ja odgurnuo - rekao je Gurović.  

U tom trenutku kćer je branila majku.

 – Kćer nisam taknuo. Uključila se u raspravu, a ja samo joj samo rekao da se ne petlja - rekao je Milan Gurović i dodao:

- U tom ludilu supruga je pozvala je hitnu pomoć, kasnije se predomislila, ali oni su već stigli. Tad im je rekla: 'Ne trebate mi, sve je OK'. 
Bivši srpski košarkaš tvrdi kako mu supruga želi namjestiti.

- Ja sam žrtva! Želim se razvesti od nje, a ona smišlja načine da do toga ne dođe. Zato je ovo i napravila, služi se svim i svačim - kaže Milan Gurović.

Suprugino natečeno lice objasnio je botoksom koji je dala uštrcati nekoliko dana ranije. No ona je na saslušanju u policiji ponudila drugačije objašnjenje, piše Blic.rs.

- Udarao me šakama po glavi, od udaraca sam pala na pod. Kćeri, koja se umiješala, ozlijedio je nos udarajući je o stube - rekla je Tanja Gurović.

Bivši košarkaš proveo je dva dana u pritvoru. Službenici Ministarstva pravosuđa stavit će mu elektronsku napravu na nogu.

Milan Gurović je karijeru završio 2009. godine, pa je potom zaplovio u trenerske vode. Dok je bio Partizanov igrač, MUP mu je zabranio ulazak u Hrvatsku zbog tetovaže Dragoljuba Mihailovića.

Ključne riječi

Komentara 4

DH
dalibor.hren
15:03 13.12.2019.

Kućni zatvor!? Hoće li u istoj kući biti i supruga i kćerka?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
16:19 13.12.2019.

Evo ja nikad čuo za Gurovića, pa još da pišete o sportu ali nasilju u obitelji ? Običan siledžija 😫

DD
dr dragon
18:34 13.12.2019.

Ništa neočekivano poznavajuči odgoj od nasilne politike do nasilja u obitelji . A i u ratu nisu bili ništa blaži sa ženama,djecom,zarobljenicima i ostalim nenaoružanim slabijim žrtvama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije