Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon napada na sezonce

Pretučeni vatrogasac javio se Torcidi: Je l' teško napisati da osuđujete napad?

Torcida
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
11.06.2019.
u 11:40

'Niste ni spomenuli da je ovaj što mi je polomio nos uhićen u vašim prostorijama! Sramite se!' napisao je napadnuti vatrogasac

Incident koji se u noći sa subote na nedjelju dogodio na Braču podigao je golemu prašinu u domaćim medijima.

Podsjetimo, dvadesetak nasilnika u Supetru pretuklo je pet sezonskih radnika, od kojih je bila i jedna djevojka.

Pretučeni su se vraćali iz noćnog izlaska kada ih je napala skupina mladića. Sezoncima je pokušao pomoći vatrogasac s Brača koji je također završio u bolnici s ozbiljnim ozljedama nosa. Policija je uhitila dvojicu nasilnika.

>> Evo što je napisao napadnuti vatrogasac na Facebooku

Foto: screenshot/Facebook

Incident je osudila supetarska gradonačelnica Ivana Marković te je povukla donaciju Torcida kupu  jer su napadači na sezonce bili sudionici ili posjetitelji toga turnira.

– Odlučili smo ukinuti donaciju kupu i uskratiti korištenje sportskih terena u sljedećim godinama. Jednostavno, ne možemo poticati sportska događanja koja završavaju na ovako nasilan način – rekla je Ivana Marković.

Torcida je objavila priopćenje na Facebook stranici u kojem je odbacila svaku odgovornost.

"Ponukani izjavama lokalnih političara u povodu nemile situacije koja se neki dan dogodila u Supetru oko 4. sata ujutro osjećamo potrebu izvijestiti javnost da je takvo kolektiviziranje krivnje, prije bilo kakvog zakonitog utvrđivanja činjenica usmjereno na Torcidu Brač, nedopustivo i zlonamjerno te isključivo usmjereno na prikupljanje jeftinih političkih bodova.

Naime, Torcida Brač je dana 8. lipnja 2019. organizirala 6. izdanje malonogometnog turnira Torcida Brač Kup koji se odvio od 18 do 22 sati, bez ijednog incidenta, dok je karakter turnira, kao i svake godine do sada, bio humanitaran.

No, ono što se dogodilo u kasne noćne sate nakon turnira nije i ne može biti pod kontrolom Torcide Brač!"

Javio se i pretučeni vatrogasac koji je pokušao pomoći sezoncima.

"Zašto niste mogli napisati da osuđujete napad? Je l' to tako teško? A da ne napominjem da niste spomenuli da je ovaj što mi je polomio nos uhićen u vašim prostorijama! Sramite se!" napisao je napadnuti vatrogasac.

Komentara 63

Avatar KOMENTAR
KOMENTAR
11:47 11.06.2019.

Stoka za tuču spremna kada je u krdu i napada curu od 40 kila. Svaka čast momčine, stidite li se barem pošto ste se otrijeznili !

DU
Deleted user
12:46 11.06.2019.

Pa nije teško napisati da osuđuju napad, ali ga ne osuđuju. U tome je stvar. Kako vam nije jasno? Razina primitivizma koja vlada jednom kad prođeš Karlobag je nevjerojatna. Pametan čovjek ide na ljetovanje u Istru gdje su normalni i civilizirani ljudi. Dalje prema jugu nemaš što tražiti.

DU
Deleted user
12:52 11.06.2019.

Ovo što se danas zove Torcida nema veze s onom Torcidom koja je osnovana kao potpora Hajduku. Neka Hajduk dostavi ovoj tzv. Torcidi sve račune i izgubljenu dobit nastale radi njihovog divljanja na i izvan nogometnih terena i stvar riješena. A vatrogasac im je dobro napisao, momku svaka čast i brzi oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije