Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemoralna poruka

Lijepoj sutkinji ponudili da se bavi prostitucijom, otkrili su joj i iznos po klijentu

Fernanda Colombo
Foto: instagram.com/fernandacolomboreal
01.07.2019.
u 22:13

Brazilka se ovih dana našla u centu pažnje zbog šale na revijalnoj utakmici

Fernanda Colombo, prekrasna brazilska nogometna sutkinja koja se prije nekoliko dana na revijalnoj utakmici istaknula šalom kada je za nos povukla Damiána Díaza, igrača ekvadorske Barcelone, otkrila je mračnu stranu društvenih mreža nakon što ju je zadesila slava.

Naime, netko joj je ponudio da se počne baviti prostitucijom, a Colombo je preslik te elekstronske pošte objavila na svome proflu na Instagramu.

Taj netko joj je kazao da će zarađivati minimalno sedam tisuća po klijentu, a ako je govorio o iznosu izraženome u brazilskom realu, ponudio joj je otprilike 1600 eura.

Bilo kako bilo, poruka je 30-godišnju sutkinju toliko povrijedila da je napisala kako se osjećala poput smeća dok ju je čitala, a u nastavku objave je zamolila sve da poštuju njezinu ljubav prema nogometu i novinarstvu.

Pogledajte u nastavku kako se našalila tijekom utakmice, snimku koja je postala hit na društvenim mrežama:

Komentara 11

KR
krekov
09:45 02.07.2019.

sjetit če se kad bude 50 kakvu je priliku propustila

DU
Deleted user
08:06 02.07.2019.

Super su mi ovi koji se isčuđavaju da je sutkinja uvrijeđena i posramoćena ovakvom ponudom. Kao da je prostitucija odjednom moralna zato što je legalna...sramota za Brazil zbog legalizacije tog zla.

DU
Deleted user
16:50 02.07.2019.

Nogometna sutkinja...! Bila bi vijest da je sutkinja trgovačkog, ustavnog ili sličnog suda, a ovak... ist vijest kao da je slastičarka ili trgovkinja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije