Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO SE OPORAVLJA

Preskar dehidrirao jer se usred vrućeg dana previše utoplio

Mario Preskar
Mišo Lišanin
02.05.2010.
u 17:45

- Prvo sam mislio da je epilepsija, no problem je što Preskar ne pije izotonike pa mu nedostaje natrija i kalija - kaže Golub.

Vijest da se neki sportaš u najboljim godinama onesvijestio tijekom treninga ili utakmice uvijek je šokantna. To se dogodilo i boksačkom profesionalcu Mariju Preskaru, koji je kolabirao u petak dok je trčao maksimirskom šumom. Na sreću, prema riječima njegova trenera i menadžera, taj 26-godišnji teškaš uskoro bi trebao opet prionuti vježbanju visokog intenziteta.

– Prvo sam pomislio da je nešto puno gore, da je epilepsija i da je ovo kraj karijere. No, pokazalo se da je problem u tome što on ne pije izotonike pa mu nedostaje natrija i kalija. Sve obavljene pretrage, među ostalim i CT mozga, pokazale su da je sve u redu, osim tih vrijednosti u krvi. Mario je u KBC-u Rebro u nedjelju bio na odjelu intenzivne njege samo zato što na bolesničkom odjelu nije bilo mjesta – kazao nam je Marijev menadžer Željko Golub. Nakon potihog raskida suradnje s dugogodišnjim trenerom i menadžerom Leonardom Pijetrajem, Preskar je prije dva mjeseca počeo trenirati u Boksačkom klubu Vlade Božića.

– Mario je dehidrirao jer se tog ionako toplog jutra poprilično utoplio, a mi nismo na vrijeme počeli s vitaminizacijom – kaže Božić.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
Andreeejjj
18:23 02.05.2010.

BRAVOOO KRALJU... sve najbolje i najljepse u tvojoj karijeri....cuvj se dragi!

MU
mudri
17:58 03.05.2010.

kaj božić je čuo za vitaminizaciju???trebal je brata malo nakljukati!!

AN
Andreeejjj
22:00 20.05.2010.

Kako vas nije stid u VL i ostalim HRV medijima? MARIO PRESKAR sa ponosom je isticao na svim mecevima HRVATSTVO, sport - boks i uvijao se HRV barjakom! Sada kada je bolestan, ne pitate ga, kako je...ni slova ne napisete o njemu, koji je maksimalno i najpostenije zastupao hrvatske interese i boks! Niste ga ni uopste pitali, kako se osjeca, kako mu je sa zdravljem, sta ce sada raditi, treba li mu sta, itd... MARIO je vrhunski sportas i bokser, posten, marljiv, vrijedan, pametan decko i veliki covjek! SRAMOTA, neka vas je stid!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije