Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da ne povjeruješ

Prepoznajete li ovu djevojčicu? Upravo je pred očima svijeta ispunila čudesno proročanstvo!

Sofia Kenin
Foto: Screenshot
1/4
01.02.2020.
u 11:48

Kenin je u subotnjem finalu Australian Opena svladala španjolsku tenisačicu Garbiñe Muguruza rezultatom 4:6, 6:2, 6:2

Sofia Kenin imala je samo šest godina kada je dobila prigodu u društvu Kim Clijsters prošetati odajama i terenima jednoga velikoga turnira, Mastersa u Miamiju, NASDAQ Opena.

Te 2005. godine turnir u Melbourneu je osvojila Venus Williams, ali slast trijumfa je osjetila i čuvena Belgijka, s time da se ipak morala strpiti koju godinu. 

Clijsters je, podsjetimo, australski Grand Slam turnir uzela 2011., šest godina kasnije, odnosno devet godina prije nego što se na tron u Melbourneu popela - Sofia Kenin!

Nevjerojatno, ali istinito, Clijster je tog ožujka 2005. godine za ruku držala curicu koju danas slavimo kao novu osvajačicu Australian Opena, svoju nasljednicu, čime je ispunjeno jedno čudesno proročanstvo.

Kenin, nadimka Sonya, je u subotnjem finalu svladala Španjolku Garbiñe Muguruzu rezultatom 4:6, 6:2, 6:2!

- Hej, upoznaj Sonyu. Sonyi je samo šest godina i jednoga će dana biti izvanredna tenisačica - kazala je Clijsters Anyju Roddicku dok je malenu vodila uz sebe kroz svlačionice, zasigurno nesvjesna koliko će se ta njezina rečenica pokazati točnom.

Da, Sofia Kenin je doista u međuvremenu postala izvanredna tenisačica, a u subotu je stigla do prestižne titule već u svome prvom Grand Slam finalu (ima iza sebe još i tri WTA titule). 

Sudbina? Možemo o tome i tako ako hoćete, ali nitko od nas neće pogriješiti ako čitavu priču opiše u sljedeće dvije riječi - teniskom bajkom!

Foto: Reuters/Pixsell

Komentara 14

DU
Deleted user
12:04 01.02.2020.

Čim sam pročitao da "je pred očima svijeta ispunila čudesno proročanstvo", skužio sam da je to fotka Baba Vange iz mladih dana.

DM
drazen.muhvic
12:14 01.02.2020.

Nostradamus, Baba Vanga ili Kim Clijsters? Tko je od njih najjakiji???

NE
Neretva93
12:20 01.02.2020.

Meni su,dok su mala,sva djeca ista. Kad sam je vidio isto moja djeca,velim otkud sad ona tu,ali eto...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije