Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO IZ DJETINJSTVA

Prepoznajete li je? Danas je supruga jednog od najslavnijih sportaša svijeta

instagram
28.01.2021.
u 11:05

Sjećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako donosi punu korpu krofni i kiflica za nas da pojedemo za užinu. Pa u trenutku smo ih smazali i vikali: "Bako, je l' ima još?"

Supruga slavnog tenisača Novaka Đokovića, Jelena Đoković podijelila je sa svima trenutak iz djetinjstva na svome Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Đoković čestitao Novu godinu

– Najljepša sjećanja iz djetinjstva me vežu za vrijeme provedeno s bakom i djedom u Ljigu – napisala je Jelena na Instagramu i dodala:

– Tamo smo provodili ljetne praznike na bazenu, i sjećam se te sreće i radosti kada bih ugledala baku kako donosi punu košaru krafni i kiflica za nas da pojedemo za užinu. Pa u trenutku smo ih smazali i vikali: "Bako, je l' ima još?" – dodala je Jelena uz fotografiju na kojoj izgleda preslatko. 

Podsjetimo, njen suprug Novak Đoković zatekao se usred medijske gužve nakon što je uputio otvoreno pismo Craigu Tileyju, direktoru Australian Opena, u kojemu ga je pozvao da omogući bolje uvjete tenisačima, a ima ih više od sedamdeset kojima je naređena stroga dvotjedna karantena otkako su doputovali u Australiju. Međutim, nisu svi njegove ideje shvatili kao nešto pozitivno.

Poslije se Đoković obratio i sa svog Instagrama vezano za istu temu, a podršku mu je pružio i naš reprezentativac Dejan Lovren.

Komentara 2

VK
vječni krojf
12:02 28.01.2021.

Dali vam je to vijest dana.Jučer se igrao hrvatski derbi u nogometu, o tome jako malo,vi rađe o Đokovicevoj supruzi kada je bila beba i tko bi je od nas mogao poznati.

MA
Mary5
13:40 28.01.2021.

Ruzna brate mili..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije