Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Prije smrti objavila uznemirujuću poruku: Djevojka bila žrtva nasilja na internetu

Hana Kimura
Foto: Instagram
23.05.2020.
u 09:38

Kimura je bila sudionica i šoua "Terrace House", a brojni su kritičari svoje nezadovoljstvo iskazivali na način da su verbalno zlostavljali Kimuru putem komentara na društvenim mrežama

Preminula je japanska zvijezda profesionalnog hrvanja, popularnih kečera, Hana Kimura (22).

Organizacija Stardom, čija je bila članica, je na Twitteru objavila tužnu vijest:

- Ljubitelji Stardoma, žao nam je što objavljujemo da je naša Hana Kimura preminula. Molimo vas da ispoštujete procedure i date vremena kako bi stvari došle na svoje mjesto. Neka vaše molitve budu usmjerene njenoj obitelji i prijateljima. Cijenimo vašu podršku tijekom ovog teškog vremena - poručili su. 

Kimura je bila sudionica i šoua "Terrace House", a brojni su kritičari svoje nezadovoljstvo iskazivali na način da su verbalno zlostavljali Kimuru putem komentara na društvenim mrežama.

Sve je zabrinula i njena objava na društvenim mrežama u kojoj je napisala kako 'više ne želi biti ljudsko biće', piše Pro wrestling sheet

Uzrok smrti još nije poznat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije