Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otputovao u London

Prelazak u Chelsea težak sto milijuna eura: Zvijezda napustila trening reprezentacije

GER, UEFA Nations League, Deutschland vs Spanien
Foto: EXPA/PIXSELL
1/4
04.09.2020.
u 14:32

Zahvalni smo izborniku što je pustio Kaija da ode u London kako bi riješio ta pitanja, uz našu potporu - kazao je pak sportski direktor Bayera Rudi Völler.

Njemački nogometaš Kai Havertz napustio je u petak trening njemačke reprezentacije u Stuttgartu i otputovao u London zbog potpisivanje ugovora s engleskim prvoligašem Chelsea, izjavio je  njemačkim medijima njemački izbornik Joachim Loew.

"Trebaju dogovoriti zadnje pojedinosti", kazao je Loew, dok je Bayer Leverkusen, Havertzov klub, također potvrdio da je prelazak 21-godišnjeg nogometaša u Chelsea samo pitanje trenutka.

Havertz prelazi iz Bayer Leverkusena za oko stotinu milijuna eura, javljaju njemački mediji. 

(SP)GERMANY-STUTTGART-UEFA-NATIONS LEAGUE-GER-TRAINING (200901) -- STUTTGART, Sept. 1, 2020 (Xinhua) -- Kai Havertz (L) and Jonathan Tah of Germany's national football team attend a training session in Stuttgart, Germany, on Aug. 31, 2020. Germany is to play Spain in a UEFA Nations League match on Sep. 3. (Xinhua) stringer Photo: XINHUA/PIXSELL
Foto: STRINGER/XINHUA/PIXSELL

"Zahvalni smo izborniku što je pustio Kaija da ode u London kako bi riješio ta pitanja, uz našu potporu", kazao je pak sportski direktor Bayera Rudi Völler.

Löw je također rekao da baš zbog ovog tranfsera nije uvodio Havertza u igru na utakmici Lige nacija protiv Španjolske (1-1) u četvrtak navečer. Dodao je i da se Havertz neće priključiti reprezentaciji ovaj vikend jer će zbog povratka iz Londona morati btii u karanteni. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije