Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKI TRENUCI

Prekrasna Hrgovićeva supruga otkrila: Nisam spavala ni minute, bila sam uzrujana

Filip Hrgović i Marinela Ćaja
Foto: Instagram/Filip Hrgović
1/6
26.08.2019.
u 18:18

- Nisam spavala ni minute prije borbe, bila sam uzrujana. Lakše mi je kada gledam borbu uživo, no ja poštujem njegovu želju da članovi obitelji nisu u njegovoj blizini u tjednu borbu jer on se ne želi raznježiti uz bilo koga od nas.

“El Animal” ne posustaje. U devetom profesionalnom nastupu Filip Hrgović izborio je devetu pobjedu, sedmu prekidom.

Nakon “pospanog” ulaska, “Zvjerka” se razmahala tek u trećoj rundi i završila borbu protiv 16 kilograma težeg Marija Heredije. Koliko god ga je zbog tih 127 kg bilo teško srušiti, toliko su ti nagomilani kilogrami bili problem za Meksikanca kada se pokušao ustati iz nokdauna. Vidjevši da se još ljulja, panamski sudac Barragan prekinuo je njegove muke proglasivši tehnički nokaut nakon 43 sekunde treće dionice.

Prva osoba koju je Filip nazvao u Hrvatsku bila je supruga Marinela.

– Do sada sam nakon borbe uvijek prvo zvao oca, a potom bih porazgovarao i s majkom, no kako sam sada, od lipnja ove godine, oženjen čovjek, onda prvo zovem suprugu.

A gospođa Hrgović ovaj je put strepila više nego obično:

– Nikad mi teže nije bilo, valjda zbog te ozljede. Znala sam da je bolji, no svejedno sam bila u grču. Nisam spavala ni minute prije borbe, bila sam uzrujana. Lakše mi je kada gledam borbu uživo, no ja poštujem njegovu želju da članovi obitelji nisu u njegovoj blizini u tjednu borbu jer on se ne želi raznježiti uz bilo koga od nas. 

A kako je protekao današnji susret Filipa i Marinele pogledajte u videu

Ključne riječi

Komentara 9

SJ
Sve je uzalud
19:31 26.08.2019.

.................kako ona njega voli...........ovo je tip ženske koja samo gleda u dušu...ne u novčanik...................

HO
horton
18:52 26.08.2019.

Kilo šminke.

B2
bokida 2
19:48 26.08.2019.

Šta ostane od nje kad skine fasadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije