Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPISIVALI SE

Preko interneta dogovarala spoj pa se iznenadila kad je doznala tko je s druge strane

Ljepotica
Foto: Instagram
08.09.2020.
u 12:33

– Nismo znale tko su oni, čak smo ih i pitale. Ne pratimo nogomet – rekla je Nadia koja se dopisivala s nogometašem Masonom Greenwoodom.

Dva mlada nogometaša Engleske, Mason Greenwood i Phil Foden izbačena su iz reprezentacije i neće igrati protiv Danske u Ligi nacija.

Ovaj je dvojac u hotel na Islandu, gdje su Englezi igrali, pozvao djevojke kako bi se svi zajedno lijepo zabavili.

Identitet jedne od djevojaka je otkriven. Zove se Nadia Sif Lindal Gunnarsdottir, ima 20 godina i islandski je model. Kaže da nije imala pojma da dogovara spoj s vrhunskim nogometašima koji igraju za Manchester United i Manchester City.

– Nismo znale tko su oni, čak smo ih i pitale. Ne pratimo nogomet – rekla je Nadia koja se prije toga dopisivala s nogometašima.

– Upoznala sam Masona preko društvenih mreža. Žao mi je što se ovo dogodilo, nismo ih htjele staviti u neugodan položaj. Da smo znale, ne bismo ih išle posjetiti. Oni su dobri dečki i bilo nam je sjajno. No, mladi smo, svi pravimo pogreške.

Nadia je u hotel "prokrijumčarila" i svoju 19-godišnju rođakinju Laru Clausen.

– Ispali su naivni. Razumijem njihove godine, ali cijeli svijet se bori s pandemijom – rekao je engleski izbornik Gareth Southgate, dok se Foden i Greenwood posipaju pepelom. Posebno je neugodno Fodenu koji je u dugogodišnjoj vezi i ima dijete.

Pogledaj ponudu Germania kladionice.

Ključne riječi

Komentara 4

SQ
squalus
13:47 08.09.2020.

hahaha, upoznala ga je preko društvenih mreža, a nije znala da je nogometaš? Pa svaka slika an IG profilu Greenwoda govori da je nogometaš. Osim što je pr...itutka, nije ni najbistrija.

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
12:47 08.09.2020.

I na kraju "vijesti"- pogledaj ponudu Germania kladionice. Plaćate li vi porez na ove "vijesti" ili kradete

Avatar Forte
Forte
13:59 08.09.2020.

Sve bijelo oko nje pa je htjela nesto malo tamnije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije