Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILA PRSTEN

Prvo ju opljačkao Hrvat, a sad su pukle zaruke: Razlog su njene golišave fotografije

22.04.2021.
u 11:01

Turčin navodno nije mogao sakriti ljubomoru i nije mogao podnijeti muške poglede prema Diletti koja je često objavljivala gole i polugole fotke

Can Yaman, turski glumac za kojim uzdišu i brojne Hrvatice otkako ga prate u seriji Sanjalica, više nije u vezi s prelijepom Talijankom Dilettom Leottom, djevojkom koju često časte  titulom najljepše sportske novinarke svijeta.

Kako navode talijanski mediji, Diletta je poslije četiri mjeseca veze odlučila prekinuti zbog njegove prevelike ljubomore.

Turčin navodno nije mogao sakriti ljubomoru i nije mogao podnijeti muške poglede prema Diletti koja je često objavljivala gole i polugole fotke.

Doduše, na njezinom profilu još stoje fotografije s glumcem pa se svi pitaju je li do prekida zaista došlo. 

Yaman je inače na glasu kao jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta, tepaju mu riječima da je turski Jason Momoa, a zanimljivost kaže da će tumačiti glavnu ulogu u novoj verziji popularne talijanske TV serije Sandokan.

Podsjetimo, talijanska policija uhitila je grupu lopova koji su prošlog ljeta provalili u milanski stan prekrasne novinarke Dilette Leotte. Tada su ukrali torbice, nakit i novac ukupne vrijednosti 150 tisuća eura.

U ovoj grupi bilo je petero ljudi, a zanimljivo je da je među njima i jedan Hrvat. Talijanski mediji pišu da se čovjek zove Luka Rajkovača i ima 27 godina. S njim su još operirali dvojica Srba, Kosovar i Rumunjka.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije