Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI

Predsjednik UFC-a: Miočić će prvo ići na Ngannoua, a pobjednika čeka Jones

FILE PHOTO: Mixed Martial Arts - UFC Fight Night - Stipe Miocic v Fabricio Werdum
RODOLFO BUHRER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.08.2020.
u 08:43

Nažalost, privilegirani status Jonesa i dalje je tu unatoč dolasku u potpuno novu kategoriju. Za bivšeg prvaka poluteške, čini se, neće biti potrebe za dokazivanjem u jednom potpuno novom okruženju boraca i stilova.

Nakon što je svladao Daniela Cormiera, obranio pojas, zaključio trilogiju s 2:1 u svoju korist i poslao DC-a u mirovinu, prvak teške kategorije UFC-a Stipe Miočić u komforu svojeg doma čeka na nove vijesti vezane za idućeg izazivača. Pred mikrofon MMA Junkieja izašao je predsjednik organizacije Dana White i već tjedan dana nakon Stipine pobjede iznio planove za budućnost teške kategorije.

 

 

Također, White je i službeno potvrdio da je Jon Jones napustio polutešku kategoriju te dolazi u tešku, što znači da je mjesto prvaka u poluteškoj upražnjeno.
- Borba Miočića i Ngannoua za naslov će se sigurno dogoditi. Francis je zaslužio priliku. Nakon toga ćemo vidjeti. Imali smo sastanak danas i mnogi borci iz vrha teškaške divizije imaju jasan plan za jesen. Tako da treba pričekati kada će se Jones odlučiti vratiti i vidjeti tada tko ima smisla da mu bude protivnik - rekao je White.

 

 

Nažalost, privilegirani status Jonesa i dalje je tu unatoč dolasku u potpuno novu kategoriju. Za bivšeg prvaka poluteške, čini se, neće biti potrebe za dokazivanjem u jednom potpuno novom okruženju boraca i stilova. Podsjetimo, preskakanje reda u teškoj dobio je i Daniel Cormier koji je zadnje tri borbe u karijeri odradio baš protiv Miočića.


- Jones je bio dugogodišnji prvak u poluteškoj kategoriji. Za mene je najveći svih vremena. Ako se želi vratiti i boriti se za teškaškog prvaka, nemam problema s tim. Samo ne može se ugurati ispred Francisa Ngannoua. Ne bi bilo loše da pobjednik borbe između Stipe i Francisa ide na Jonesa - završio je White u razgovoru s Mikeom Bohnom.

Komentara 2

ER
EroK
01:25 20.08.2020.

Točno Tihomire, prvo Francis - Jones, a pobjednik sa Stipom i to za rekordni novčani iznos, svih vremena, jer Stipe i jest najbolji teškaš svih vremena!

TJ
tihomir.jaksic.31
17:45 19.08.2020.

Francis - Jones a pobjednik sa Stipom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije