Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJESNI PREDSJEDNIK

Realu pomogao sudac? 'Pokrali ste nas, prijavit ću vas policiji'

Real Madrid - Real Sociedad
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
31.12.2015.
u 09:41

Madridski klub jučer je slavio sa 3:1, no Gonzalez je u prvom poluvremenu svirao dva jedanaesterca za domaćine. Prvoga Ronaldo nije iskoristio, dok je drugoga pretvorio u pogodak.

U Real Sociedadu su toliko uvjereni da ih je sudac Jose Gonzalez odštetio u utakmici s Real Madridom da su mu zaprijetili da će ga prijaviti policiji.

Madridski klub jučer je slavio sa 3:1, no Gonzalez je u prvom poluvremenu svirao dva jedanaesterca za domaćine. Prvoga Ronaldo nije iskoristio, dok je drugoga pretvorio u pogodak.

To je razbjesnilo predsjednika Real Sociedada Jokina Aperribaya pa je u poluvremenu ušao u sudačku svlačionicu i, prema izvještaju Gonzaleza, rekao:

– Ovo je sramota! Došli ste nas pokrasti. Prijavit ću vas policiji.

A je li Gonzalez s pravom svirao dva jedanaesterca, procijenite nakon što pogledate sporne trenutke.

>> Ronaldo zapucao poklonjeni jedanaesterac pa donio pobjedu Realu

Komentara 16

BU
budagigo
10:58 31.12.2015.

Gledao sam i real i barcelonu jučer i interesantno je kako svi potenciraju sudačko pomaganje realu,a ne spominju sudačko pomaganje barci koje je nadmašilo oba penala za real.naime golman je istrčavao sa gola,bacio se i izbio loptu,a mesi koji uopče nije gledao zabio se u golmana i sudac svira penal za barcu.komentator obožavatelj mesija i barce jedva je uspio procjediti nakon svih mogučih kuteva kamere koje su pokazale da je eventualno bio prekršaj na golmanu,a ne mesiju da je možda dosuđen diskutabilan penal.ovo što se u španjolskoj sudi za real,a pogotovo za barcu ne sudi se niti u županijskoj ligi.neka sada dobro to pogledaju blitvari navijači haYdUka prije nego otvore usta i počnu svoja "objektivna"prozivanja.

DO
dommar36
09:56 31.12.2015.

mamic je kriv

Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:09 31.12.2015.

Hahaha Dinamo-hajdug u splitu, lopta se od noge odbije u ruku i Marića su htjeli ubiti jer nije htio dosuditi penal. Sad je bila ista situacija u Madridu i isti " stručnjaci" viču da nije bio penal. Koje licemjerje ilii ste svi maloumnici???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije