Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fifa uzdrmana aferom

Predsjednik njemačke Bundeslige poručio Blatteru: Daj ostavku!

'blatter03'
Reuters/Pixsell
14.07.2012.
u 23:11

Reinhard Rauball traži izvanrednu skupštinu svjetske nogometne kuće na kojoj bi sadašnji predsjednik odstupio.

Predsjednik njemačke nogometne Bundeslige Reinhard Rauball nedvosmisleno je, u svjetlu novih korupcijskih afera u Fifi, poručio njenom predsjedniku Seppu Blatteru:

- Daj ostavku!

Reinhard je u razgovoru za njemački Welt zatražio od Švicarca da odstupi zbog novih korupcijskih afera koje su izašle na vidjelo.

- Makni se iz Fife što prije, kako bi krovna nogometna organizacija neokaljana mogla nastaviti dalje raditi - odriješit je Rauball nakon što je Blatter priznao kako je znao za isplate novca tadašnjem predsjedniku Joaou Havelangeu, ali je smatrao da su legalne.

Rauball je također pozvao Fifu da sazove izvanrednu sjednicu na kojoj bi Havelangeu, koji je tu organizaciju vodio 24 godine, bila ukinuta titula počasnog predsjednika.

Komentara 10

PM
plavo more
08:36 15.07.2012.

A kako bi tek odjeknula vijest da predsjednik nogometne federacije dobije istu poruku od Mamića?????

DU
Deleted user
08:49 15.07.2012.

ovaj Blatter je najgori i najkorumpiraniji prejednik FIFE,covjek nikad u zivotu ni je igro nogomet ni jednog poluvremena, a sef je neceg tako,samo zato sto je Svicarac,fuj

OB
-obrisani-
23:39 14.07.2012.

Fifa uzdrmana aferom Predsjednik njemačke Bundeslige poručio Blatteru: Daj ostavku! Smijesno u tom uglednom drustvu pusu u rog DAJ OSTAVKU a ako mali covjek mazne lizaljku nema mu spasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije