Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK

Predsjednik Ivan Kos: Mi smo narodni klub, njega ne vodi ulica

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/10
03.11.2016.
u 12:39

– U svaku utakmicu idemo po pobjedu, u pobjedničkom smo nizu, očekujem da ćemo tako i nastaviti. Jedino su pobjede ono čemu težimo, a znam za tradiciju da smo dugo bez pobjede protiv Rijeke. No, tradicije i postoje da se ruše – zaključio je Hajdukov predsjednik Kos

Bijeli trojac, predsjednik Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco te ponajbolji igrač Ante Erceg uključili su se u projekt “Ili jesmo ili nismo” donirajući sredstva za akciju kupnje dionica. Erceg je uplatio 1911 kuna da bi se ime njegova oca Ljube našlo na dresu u sezoni 2017./2018., a Kos je uplatio za Mihaelu Juroković, teško oboljelu djevojku iz Rude.

Predsjednika Ivana Kosa sustiglo je pitanje o tezi koja se provlači o tome da ulica vodi klub.

– Ne slažem se s tim da ulica vodi klub, mi smo narodni klub i to dovoljno govori – rekao je Kos.

Osvrnuo se i na Hajdukovo iduće gostovanje u Rijeci. Splićani dugo čekaju pobjedu nad Rijekom, još od 2012. godine.

– U svaku utakmicu idemo po pobjedu, u pobjedničkom smo nizu, očekujem da ćemo tako i nastaviti. Jedino su pobjede ono čemu težimo, a znam za tradiciju da smo dugo bez pobjede protiv Rijeke. No, tradicije i postoje da se ruše – zaključio je Hajdukov predsjednik Kos. 

Komentara 5

PA
pappmisi
16:08 03.11.2016.

“Ili jesmo ili nismo” godinama se vrti na srpskoj televiziji reklama za Jelen pivo "ili jesi ili nisi" krademo od komsije

PM
pubi.mlinarec
17:34 03.11.2016.

ili jesmo ili nismo...jeste stoka od kluba

DU
Deleted user
18:19 03.11.2016.

Tito bi bio ponosan!!!!!! Nažalost nema ga da pogurne neku lovicu. Komentar je vezan uz temu i molim da ga se ne briše. Nažalost nob klub je osuđen na žestoku borbu između 3. i 4. mjesta. Ovo vam je narodni klub kao golf2. Ili jesmo ili nismo užassssss. Još jednom nema potrebE za brisanjem mišljenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije