Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE KRITIKE

Predsjednik Bayerna oštro napao igrača koji se fotografirao s Erdoganom

Njemačka Južna Koreja
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.07.2018.
u 16:41

- Sretan sam što je ova noćna mora konačno završila. Njegova igra je sra*** već godinama. Posljednji duel dobio je prije Svjetskog prvenstva 2014., a sada se on i njegova igra skrivaju iza ovoga - rekao je Hoeness

Vezni igrač Arsenala Mesut Ozil (29) nedavno se oprostio od njemačke nogometne reprezentacije nakon što je posljednjih tjedana bio žrtva niza rasističkih napada te brojnih kritika. 

Ozil se našao na udaru dijela njemačke javnosti nakon što se uoči početka Svjetskog prvenstva slikao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. Ozil se branio kako ta fotografija nema veze s politikom, no veznjak londonskih topnika slikao se s Erdoganom za vrijeme predsjedničke kampanje u Turskoj. 

- Teško mi je bilo donijeti ovu odluku ali neću više igrati za Njemačku zbog osjećaja rasizma i nepoštovanja. Nekada sam za tu reprezentaciju igrao s ponosom, ali to više nije slučaj. Ne poštuju se moji turski korijeni - kazao je Ozil dodavši: 

>> Pogledajte razgovor s izbornikom Zlatkom Dalićem

- Nijemac sam kad pobijedimo, a imigrant kad izgubimo.

Odlazak Ozila iz reprezentacije komentirao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness koji nema dlake na jeziku.

- Sretan sam što je ova noćna mora konačno završila. Njegova igra je sra*** već godinama. Posljednji duel dobio je prije Svjetskog prvenstva 2014., a sada se on i njegova igra skrivaju iza ovoga - rekao je Hoeness i dodao:

- Kad god je Bayern igrao protiv Arsenala, igrali smo na njega jer je slaba točka. Njegovih 35 milijuna pratitelja koji ne postoje u stvarnom svijetu su uvjereni da je odigrao dobro nakon što pogodi centaršut. Moramo se vratiti sportu, a sa sportskog stajališta on već godinama nema mjesto u reprezentaciji.

Njemačka Južna Koreja
1/10
Ključne riječi

Komentara 19

GE
genex
18:05 23.07.2018.

tako je herr hoeness.dosta političke korektnosti i drugih ljevičarskih sra..a.

DU
Deleted user
17:34 23.07.2018.

O čemu sam nedavno pisao na ovom portalu. Ne može Turčin pjevati njemačku himnu srcem, niti afrikaneri Marseljezu. To jednostavno ne ide. Sramotno je što su pojedine zemlje, prije svega Francuska postale sve samo ne reprezenti vlastite nacije, već samoo svojih državljana koji mogu biti bilo tko. Dakle, francuski skauti hladno mogu šetati po Africi, otkrivati sirote crnčiće i dovlačiti ih da igraju za Francusku. Nacionalne vrste nisu porfesionalni klubovi niti je svjetsko prvenstvo Liga prvaka. Mora se stati na kraj toj zloupotrebi. Sramota je da je 2/3 francuske reprezentacije crno ili smeđe. Ne što ja imam nešto protiv tih ljudi, nego to nije francuska ekipa.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
19:56 23.07.2018.

Ne možeš se slikati sa sultanom koji je ukinuo demokraciju i strpao na tisuće ljudi u kazamate i reći da je on tvoj predsjednik i igrati za Njemačku reprezentaciju. Da je bio u pitanju Ataturk ili neki drugi demokratski Predsjednik Turske, ne bi bilo problema, a ovako......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije