Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTJELA AGRESIVNIJU IGRU

VIDEO Predsjednica savjetovala Dalića: 'Očekujem bolju igru. No risk, no profit!'

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: VL
1/16
21.03.2019.
u 23:19

- Bilo je OK. Do nedjelje će se oni bolje uigrati. Vjerujem da će biti bolja i dinamičnija utakmica. Vidjeli ste da smo bili dominantni, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu - rekla je.

Nakon teške pobjede nad Azerbajdžanom pred novinare je izašla i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je novinarima rekla kako je očekivala agresivniju Hrvatsku

- Bilo je OK. Do nedjelje će se oni bolje uigrati. Vjerujem da će biti bolja i dinamičnija utakmica. Vidjeli ste da smo bili dominantni, a oni su od dvije šanse iskoristili jednu. Mislim da je previše igrača bilo u zaleđu, u poleđini, na sredini terena de facto. Ja bih ih više isturila u napad. Mislim da trebamo biti agresivniji, a znate kako ja mislim: 'No risk, no profit'. Treba nekad malo i riskirati - rekla je Grabar-Kitarović koja je dodala i kako ide u Mađarsku.

- Naravno da idem. Očekujem puno bolju utakmicu i pobjedu - zaključila je. 

>> Pogledajte kako je Kolinda Grabar-Kitarović komentirala pobjedu Hrvatske

Komentara 69

PR
Princeza
23:28 21.03.2019.

Svaka cast cijenjena i draga predsjednice. Dobar savjet ❤️

Avatar berija1
berija1
00:28 22.03.2019.

Odlična, nema konkurencije.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
01:07 22.03.2019.

Ona uvijek može na tribine među narod, nisam sigurna za neke precednike u susjedstvu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije