Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMIZAM U SVLAČIONICI

Predsjednica podigla rasploženje u svlačionici tenisača

Davis kup Hrvatska Francuska
Foto: Mario Ćužić/HTS
1/13
24.11.2018.
u 20:51

- Vjerujemo u naše vođe, oni će nas povesti do trećeg boda, sve će nam omogućiti - rekao je Mate Pavić

Hrvatska ipak nije uspjela već nakon dva dana završiti posao u Lille i uzeti Davis Kup. Francuski par Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut bili su bolji od Ivana Dodiga i Mate Pavića sa 6:4, 6:4, 3:6, 7:6(3).

Davis kup Hrvatska Francuska
1/6

Nakon poraza u svlačionicu je u društvu predsjednice Hrvatskog teniskog saveza Nikoline Babić stigla i predsjednica Republike Kolinda Grabar - Kitarović.

Raspoloženje se odmah podigli i kao  da su svi uvjereni da u nedjelju uzimamo 'salataru'.

- Pozitivno je što Marin i Borna igraju odlično. Vjerujemo u naše vođe, oni će nas povesti do trećeg boda, sve će nam omogućiti - rekao je Mate Pavić koji je u srpnju na Lužnjikiju pratio poraz Hrvatske u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva od Francuza.

>> Pogledajte i reakcije hrvatskih tenisača nakon igre parova

- Nije mi tada bilo lijepo, ali sutra će biti bolje. Sutra će njima biti kao što je meni bilo u Moskvi.

Pavić je u završnici meča ušao u raspravu sa sucem.

- Atmosfera je bila odlična, a u tom je trenutku bilo ludo. Malo je proradio dišpet na tri meč-lopte. Nije da publika nije bila korektna, mislim da igrači u tom trenutku nisu bili korektni, jer nisu htjeli igrati u ritmu servera. U tome je bio problem - zaključio je Pavić.

Izbornik Željko Krajan uvjeren je u pobjedu.

- Pun sam sampouzdanja, s obzirom na ono što su Marin i Borna pokazali u petak. Marin i Borna će biti spremni, jedino što će morati čekati do sat vremena prije meča da saznaju protiv koga će igrati. No, vjerujem da će na kraju njihova kvaliteta presuditi.

Hrvatska je jedini naslov u Davis kupu uzela 2005. 

- Ono u 2005. je bilo sjajno postignuće. Sad mi proživljavamo nešto slično. Imamo čast igrati u Francuskoj, na ovom najvećem stadionu gdje se tenis igra. Sjajno je vidjeti pun stadion i biti dijelom ovog sjajnog finala. Ako uspijemo pobijediti, to će za nas biti nešto posebno - zaključio je Dodig.

>> Pogledajte i što je Yannick Noah rekao nakon meča

Komentara 171

PP
pp
01:59 25.11.2018.

Jugo papci baljezgaju kao po običaju...šta im je drugi i preostalo nego biti toksični, za sebe i okolinu...niškoristi kao i rahmetili Yuga...

PP
pp
02:03 25.11.2018.

E dok je Tito bio živ nije se osvajao Davis kup...

PP
pp
01:54 25.11.2018.

Sutra će biti jako stresan dan za naše Jugoviće. Hrvatska će biti među top 10 najuspješnijih trkelja u Davis kupu...još jedna stvar koju shithole Yuga nije osvojila...talking about Third world, Nesvrstani and shiet...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije