Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret na Pantovčaku

Miočić oduševljen predsjednicom: Jedna je od najljubaznijih osoba s kojima sam razgovarao

Stipe Miočić i Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Stipe Miočić/Instagram screenshot
1/9
04.11.2016.
u 08:41

"Ne možeš svaki dan imati tu čast da upoznaš predsjednika neke države. A ja sam imao apsolutnu čast danas upoznati hrvatsku predsjednicu", napisao je Stipe Miočić na Instagramu

Stipe Miočić dugo će pamtiti ovaj posjet Hrvatskoj. Svjetski UFC prvak boravak u domovini svog oca iskoristio je i za posjet kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Nakon susreta oboje su bili prepuni lijepih riječi i dojmova. Miočić je na svom Instagramu objavio:

“Ne možeš svaki dan imati tu čast da upoznaš predsjednika neke države. A ja sam imao apsolutnu čast danas upoznati hrvatsku predsjednicu. I mogu reći kako je jedna izuzetno draga osoba, jedna od najljubaznijih osoba s kojima sam ikad razgovarao.”

 

Kolinda Grabar-Kitarović se prva na Facebooku pohvalila fotografijom s teškaškim MMA prvakom svijeta, kojeg je nazvala najboljim MMA borcem i velikim domoljubom.

>>Sudar legendi! Pogledajte kako je izgledao trening Miočića i Cro Copa

Komentara 10

JU
jučer
08:56 04.11.2016.

Jakove izdrži !

Avatar links
links
08:49 04.11.2016.

nato sekretarica se ubi od posla, te naporni sastanak sa Pernarom, te Miočićem...

HR
Hrabraja
09:45 04.11.2016.

Hahhahhaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije