Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽU DA JE LAŽNO

Procurila snimka: Atletico se bori za titulu, a Šime i ekipa puše i partijaju?

Twitter
03.05.2021.
u 15:00

Barca i Real imaju po 74 boda, a četiri kola prije kraja Atletico vodi s 76 bodova.

Nogometaši Barcelone ostali su u utrci za prvaka Španjolske nakon što su u gostima pobijedili Valenciju s 3:2 u nedjelju navečer. Barca je tako ostala na dva boda vodećem Atleticu nakon što je prije četiri dana kiksala domaćim porazom od Granade

Barca i Real imaju po 74 boda, a četiri kola prije kraja Atletico vodi s 76 bodova. 

U subotu nas čeka okršaj Barcelone i Atletica što bi moglo puno toga riješiti, a baš pred taj derbi izašao je neugodan video. Na njemu igrači Atlética Stefan Savić (30) i Jan Oblak (28) puše u ženskom društvu.

Na nekim se fotografijama čak pojavljuje i Šime Vrsaljko, ali je navodno sve samo iscenirano, odnosno, da party nije recentan, nego da je bio jako davno.

"Dobar film. Nemojte vjerovati svemu što vidite", napisao je Oblak na Instagramu.

 

"Pojavili su se neki naši videi. Ako su ikoga zbunili, moram pojasniti da su snimljeni kad nije bilo nikakvih restrikcija ni covida", napisala je Teresa Echave, navodna autorica videa.

Komentara 2

Avatar Nashorn
Nashorn
15:36 03.05.2021.

I sad će postati prvaci...

ZL
ZlySrbin
15:25 03.05.2021.

..hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije