Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKE IGRE MLADIH

Zlatko Dalić stigao na svečano zatvaranje, a Luka Modrić se javio iz Madrida

Sportske igre mladih
Foto: Tino Juric/PIXSELL
24.08.2018.
u 18:57

U Split su, između ostalih, stigli Zlatko Dalić, Igor Štimac i Predrag Mijatović, a okupljenima su se preko video-veze obratili ambasadori Igara Luka Modrić, Miralem Pjanić i Nemanja Matić.

Veliko zatvaranje Plazma Sportskih igara mladih održano je večeras na splitskoj Rivi. Na zatvaranju se skupilo više od 1000 djece iz Hrvatske, BiH i Srbije. U Split su, između ostalih, stigli Zlatko Dalić, Igor Štimac i Predrag Mijatović, a okupljenima su se preko video-veze obratili ambasadori Igara Luka Modrić, Miralem Pjanić i Nemanja Matić.

Tijek zatvaranja:

20:45 - Svečanim vatrometom na splitskoj Rivi zatvorene su 22. Plazma sportske igre mladih.

20.37 - U ukupnom broju osvojenih medalja najbolja je Hrvatska, slijedi Srbija pa Bosna i Hercegovina.

20:21 - Siguran sam da će neki od natjecatelja Sportskih igara mladih postati vrhunski sportaši. Ovdje su dobili ono što svaki vrhunski sportaš mora imati - rekao je ambasador Sportskih igara mladih i legendarni nogometaš Predrag Mijatović koji je u Splitu.

20:15 - Evo rezultata u potezanju konopa - Srbija je prva, Hrvatska druga, a BiH treća.

20:11 - Nadam se da ste uživali ovih dana u Splitu. Zbog vas su Sportske igre mladih zakon - poručio je nogometaš Juventusa Miralem Pjanić u videu.

20:01 - Zatim se iz Madrida javio veznjak Reala Luka Modrić.

- Šaljem vam velike pozdrave iz Madrida, ponosni sam ambasador Sportskih igara. Želim vam poručiti da vrijedno trenirate jer se upornost isplati. Nadam se da uživate u Splitu i nadam se da se uskoro vidimo. Želim vam sreću u potezanju užeta jer će biti napeto - rekao je Modrić.

19:56 - Okupljenima se video-linkom obratio nogometaš Manchester Uniteda Nemanja Matić.

- Pozdravljam sve u regiji i Splitu. Ponosan sam na vas, pratim sve što se do sada radili i pokazali da prijateljstvo sve pobjeđuje. Sport je zakon. Nadam se da ćemo se uskoro i vidjeti - rekao je Matić.

19:55  - Djeca sada potežu konop, a sudac je popularni glumac Enis Bešlagić.

19:40 - Na rivi je tisuće djece, a stigao je i hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić. Tu su i Slaven Bilić, Predrag Mijatović, Igor Štimac... Okupljenima bi se trebao obratiti i Luka Modrić.

19:35 - Kreće svečano zatvaranje 22. igara.

19:25 - Uz više od tisuću natjecatelja iz Hrvatske, Srbije i BiH, stanovnike Splita i okolice prisustvovat će i uglednici i predstavnici partnera i sponzora te svečano zatvoriti 22. Plazma Sportske igre mladih uz vatromet i veliki zabavni program.

19: 15 - Koncertom na Rivi završit će ovo najmasovnije sportsko događanje u Europi koje je kroz 22 godine okupilo više od milijun i pol mladih natjecatelja u dobi od 6 do 18 godina. 

19:00 - Uz promicanje sporta i sportskog načina života Sportske igre mladih aktivno educiraju djecu o svim sferama održivog načina života, a ove godine posebna se pozornost posvetila važnosti recikliranja i očuvanja okoliša.

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
09:02 25.08.2018.

Hrvatska i 2 države 'regiona'. Muka je nama Hrvatima o navlačenju 'konopa' koji je davno pukao. Danas su 3 'konopa' svaki svoje boje. Isti igrači bi opet igrali igru 'pionirskih i omladinskih igara'. Nikad više.

PP
pp
19:48 24.08.2018.

Ako je to samo BiH i Srbija onda slobodno mogu biti Hrvatske sportske igre mladih. Bolje bi bilo uključit mlade iz dijaspore diljem svijeta. Da oni dođu i vide Hrvatsku. Od toga bi bilo neke koristi. Od ovoga...ne vidim koristi...ajde da sudjeluje masa država ali ako se svelo sve na dva Istočna susjeda onda je jednostavno bezveze...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije