Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALIĆ u DVOJBi

Modrić: Lovrenova izjava? Ne mogu mu ja govoriti što da priča

Modrić i Dalić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
14.11.2018.
u 17:57

- Pivarić neće igrati, nećemo riskirati. Na lijevom beku igrat će Jedvaj ili Milić, obojica imaju pluseve i minuseve.

Hrvatsku u četvrtak očekuje utakmica Lige nacija u kojoj će na Maksimiru ugostiti Španjolsku. Dan uoči te utakmice medijima su se obratili izbornik vatrenih Zlatko Dalić te kapetan Luka Modrić.

>> Pogledajte obraćanje Dalića i Modrića novinarima

– Ne razmišljamo o revanšu, ovo je nova utakmica. Trebamo igrati strpljivo, mudro i ne srljati. Igrat ćemo svoju igru, dati maksimum, publika će nas nositi. Dugo nismo igrali pred punim tribinama na Maksimiru. Čeka nas teška utakmica – započeo je Modrić pa se osvrnuo na kritike na račun kapetana Reala Sergija Ramosa.

Ramos je veliki igrač i kapetan. Kritike koje u zadnje vrijeme dobiva totalni su promašaj. Izgleda da je u današnjem nogometu memorija kratka i da se sve brzo zaboravlja. Sergio je veliki karakter i njega to previše ne dira. Lovrenova izjava o Sergiju? To je njegovo osobno mišljenje, ne mogu mu ja govoriti što da priča.

Vatrene čeka puni Maksimir.

– To je dodatni motiv. pokazali smo na SP-u koliko nam podrška navijača znači. Sutra će nam biti jako važni – rekao je Modrić nakon čega je na pitanje o Asensiju poručio kako ne želi o stanju u Realu već da je tema reprezentacija.

– Nakon povijesnog uspjeha prebrzo su nam došle velike utakmice sa Španjolskom i Engleskom. Bili smo ispražnjeni, i emotivno i fizički. To su razlozi zašto ne igramo kao na Svjetskom prvenstvu. Takvo pražnjenje i zasićenje normalno je u nogometu – objasnio je Modrić lošiji ulazak u Ligu nacija pa dodao:

– Ali sad smo fizički jači, sutra će se to vidjeti. Otišli su neki igrači, ali njihove zamjene su dobre. 

Modrić i Dalić
1/29

Liga nacija?

– Nas motivira igranje za Hrvatsku. Nije važno tko je protivnik ni koje je natjecanje u pitanju. Uvijek dajemo maksimum.

Španjolska?

– Novi izbornik dao im je novu energiju. Enrique ih je posložio kao ekipu, kompaktni su i znaju u svakom trenutku što rade. Imaju dosta mladih i kvalitetnih ekipa. jedni su od najboljih na svijetu, ali mi se kod kuće ne bojimo nikoga. Uz pomoć navijača ih možemo dobiti. Sa Španjolskom smo uvijek bili izjednačeni, ako ne gledamo Elche, tako će biti i sutra. Probat ćemo doći do pobjede – zaključio je Modrić.

Riječ je dobio i Dalić koji još uvijek dvojbu na lijevom beku.

Pivarić neće igrati, nećemo riskirati. Na lijevom beku igrat će Jedvaj ili Milić, obojica imaju pluseve i minuseve. Jedvaj je pun samopouzdanja, dao je dva gola nedavno... Danas ćemo odlučiti – rekao je Dalić pa se osvrnuo na Španjolsku.

– U Elcheu smo odigrali možda i najboljih 20 minuta, ali nismo uspjeli zabiti, a onda smo primili šest golova. Moramo biti oprezni. Teška utakmica za nas, ali ne idemo po osvetu. Nama su važna tri boda koja nam puno znače za kvalifikacije za Euro, a onda da na Wembleyu odlučujemo o pobjedniku skupine.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

Otkrio je Dalić koji bi sastav trebao istrčati

– Nema mnogo dilema oko sastava – branit će Kalinić, tu nema dileme. Ostalo sve znate.

Dalić je dobio pitanje i o Daniju Olmu.

– Dinamo igra sjajno, dobar je i Olmo. Brz igrač koji nosi prevagu i razliku. Mogu o njemu reći samo najbolje. Dinamo mu je dobra odskočna daska.

>> Pogledajte i trening vatrenih na Maksimiru


 

Komentara 43

Avatar Lovre42
Lovre42
18:17 14.11.2018.

Vatreni su naš, hrvatski ponos.

LI
lily
23:38 14.11.2018.

"Nas motivira igranje za Hrvatsku. Nije važno tko je protivnik ni koje je natjecanje u pitanju. Uvijek dajemo maksimum." Bravo legendo! Samo naprijed!!!

Avatar navijač
navijač
20:05 14.11.2018.

Sutra uplačujem 100 kuna na Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije