Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi javni natječaj

Hajduk iznenada ostao bez predsjednika, novog želi naći u osam dana!

Jasmin Huljaj
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/5
18.02.2019.
u 17:08

Predsjednik Hajduka Jasmin Huljaj i predsjednik Nazdornog odbora Benjamim Perasović u ponedjeljak poslijepodne su održali izvanrednu konferenciju za medije

Jasmin Huljaj više nije predsjednik Hajduka, podnio je ostavku. Rečeno je to u ponedjeljak poslijepodne na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji na Poljudu na kojoj je uz Huljaja govorio i predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović.

>>> Poslušajte konferenciju na kojoj je Huljaj obavijestio javnost da odlazi

Huljaj je svoje kolege o tome obavijestio još 5. siječnja, kazao im je tada da se više ne vidi u Hajduku i nogometnom biznisu, te je napomenuo kako je odluka o ostavci bila potpuno osobne prirode.  

- Ovo je bila moja osobna odluka nakon šest mjeseci rada u klubu. Obiteljska situacija je doprinijela i odlučio sam o tome razgovarati s Nadzornim odborom - kazao je Huljaj.

- Ostvarili smo financijsku stabilnost kluba. Hajduk funkcionira odlično, ostvarili smo preduvjete da dođe i do sportskih uspjeha. Zadovoljan sam svime što se dogodilo unatrag šest mjeseci, te sam ponosan na to kako stvari stoje. Hajduk je danas stabilan klub - dodao je Huljaj.

Predsjednik Nazdornog odbora Benjamim Perasović pojasnio je da će od utorka biti raspisan javni natječaj koji će trajati osam dana. 

- Tražit ćemo osobu koja ima želju za kontinuitetom. Važno nam je da bude orijentirana na mlađe igrače, da je prisutna stručnost i emocija, da živi za Hajduk - naglasio je Perasović.

>>> Pogledajte čitavu tiskovnu konferenciju na Poljudu

Komentara 38

DU
Deleted user
17:17 18.02.2019.

Rekla bi njegova svitlost:'' sve polit petroljem i užgat''. Koliko godina ja govorim da nama nije kriv ni ZG ni Dinamo ni Mamić već naši lopovi, ali džabe. HŽV.

Avatar tonci123
tonci123
17:48 18.02.2019.

Nažalost agonija se nastavlja.pa nije nitko lud da mu ulica uvjete postavlja. Da za svoj rad odgovara ulici...

Avatar Tito
Tito
18:04 18.02.2019.

Sritan mu put i široko polje. Jedino Mamić može izvući Hajduk iz živog blata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije