Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u Dinamu

Bjelica: U Ligi prvaka želimo ponoviti ono što smo napravili u Europskoj ligi

Nenad Bjelica i Mirko Barišić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
27.04.2019.
u 09:24

Potvrđeno da je Bjelica produžio ugovor s plavima do 2021. godine.

Nenad Bjelica produžio je ugovor s Dinamom do 2021. godine, potvrdio je to predsjednik kluba Mirko Barišić

- Trener je imao ugovor na još godinu dana, to svi veliki klubovi rade. Mi smo radi naše vizije i strategije taj ugovor produžili na sljedeće dvije godine. Nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve i strategije. Imamo velika očekivanja i nadam se da je upravo ovaj čin potvrda da ćemo u tome uspjeti - rekao je predsjednik Mirko Barišić.

- Klub je jako zadovoljan i radom našeg trenera jer je razina kvalitete podignuta na zavidnu razinu. Zahvalio bih našoj upravi, a nadam se da ćete u budućnosti biti svjedoci ove odluke i nadam se još većem uspjehu, čestitam Nenadu na svemu dosad postignutom - dodao je Dinamov predsjednik.

Podršku treneru dali su i Dinamovi igrači koji su tijekom konferencije za medije stigli u prostoriju te zapljeskali.

- Mogu samo potvrditi to što je predsjednik rekao. Dogovorili smo produženje ugovora na dvije godine, velika mi je čast. Nadam se da ćemo svi uspjeti u budućnosti podignuti Dinamo na još veći nivo. Želimo se poboljšavati individualno i momčadski. Dvostruka kruna je uvijek prioritet Dinama, a sljedeće sezone ćemo pokušati napraviti u Ligi prvaka što smo napravili u Europskoj ligi.

Dinamo uz dobrog trenera ima i sjajnu momčad.

- Moji igrači su najzaslužniji, oni me prave boljim trenerom. Njihove igre na terenu, to je neupitno. Naravno da trebaju imati dobrog vođu, to imaju u meni. Vjerujem da će ova kombinacija njih i mene i dalje funkcionirati i da ćemo zajedno biti još bolja momčad - kaže trener.

Nenad Bjelica i Mirko Barišić
1/10

Dinamo će i dalje pojačanja tražiti u domaćij ligi...

- Kada bismo mi htjeli dovesti sve igrače koje hoćemo, imali bi ih preko 200. Dinamo je institucija, to je klub na kojeg se svi žele ugledati, svi žele biti kao Dinamo i to znam jer sam bio trener u inozemstvu, u Poljskoj i Austriji Dinamo je primjer klubovima. I zato mi, zbog slabije lige, ne trebamo strijepiti hoće li netko doći kod nas - zaključio je Nenad Bjelica.

Bjelica je produžio ugovor s plavima na još dvije godine i postao najplaćeniji Dinamov trener u povijesti.

Plavi danas u 31. kolu HNL u Gradskom vrtu igraju protiv Osijeka.

>> Pogledajte kako se mijenjao grb Dinama kroz povijest

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
09:30 27.04.2019.

Zakon

SM
san.martino
11:42 27.04.2019.

Drz te se vi europske lige!

DA
darkofu
18:07 27.04.2019.

Bravo za upravu kluba,i veliko hvala za Bjelicu što je produžio ugovor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije