Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA
Povratak na članak

Dinamo lakoćom srušio Dance, eurogol Olma

Sønderjyske je inače deveta momčad danskog prvenstva.

Komentari 39

DU
Deleted user
21:59 27.01.2018.

Zdravko Mamić: "Da, Grezda je jedna od naših opcija, to je sve što vam mogu reći...Mi trebamo još tri Gavranovića. Jednog na desnom bočnom, jednog na stoperu i jednog na krilu. Ali samo prava, velika pojačanja...Mladi igrači, to je naše blago...Dani Olmo je bolji od Prosinečkog i Modrića kad su oni bili u njegovim godinama. Momak ima sve što treba za vrhunskog igrača a i odličan je karakter...GNK Dinamo Zagreb sjajno stoji i financijski i igrački. Nema nikakve žurbe, pažljivo biramo koga ćemo dovesti.. Eto vi nas razgrebete,a mi dodamo gasa. Mali ste za nas i normalno je da plačete,kmečite,jaučete......jaki smo za popidit.

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
09:20 28.01.2018.

Kao plitak potok..

VL
DU
Deleted user
22:10 27.01.2018.

Veliki planovi vezani su uz modri klub. Najavljuju se nova vremena superiornosti u hrvatskim okvirima, te pokušaj hvatanja europe.Do početka iduće sezone svakako ćemo se pojačati. Jasno, bacit ćemo oko i na susjedstvo. Tu su nam zanimljivi Majer, Šunjić, Ivanušec, Karačić... Do ljeta ćete vidjeti promjene u rosteru, opet ćemo vladati deset godina!

VL
DU
Deleted user
17:32 27.01.2018.

Pratite Dinamo hoćemo ha ha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.