Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA ALBANKA

Prati je 15 milijuna ljudi! Ostala oduševljena Hrvatima: Oni su sjajni, zaslužuju sve pohvale...

16.12.2019.
u 14:10

Ovi dečki su sjajni. Tako su skoncentrirani kao što bi uostalom i trebali biti, ljudski životi su u pitanju - kazala je Bajrami

Azra Bajrami, slavna je YouTuberica, podrijetlom iz Albanije, a rođena je u Kanadi. Pod svojim umjetničkim imenom AzzyLand prati je preko 15 milijuna ljudi na raznim mrežama, a koliko je poznata dovoljno govori činjenica da su njeni videozapisi pregledani preko 500 milijuna puta.

Slavu je stekla u 'gamerskom' svijetu, a poznata je i po svojim reakcijama na zanimljive videozapise.

>>> Pogledajte reakciju hrvatskih vatrogasaca

Jedan takav je nedavno objavila, a do sada je pregledan 73 milijuna puta. U tom videozapisu jedni od glavnih junaka su hrvatski vatrogasci koji su za vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu usred napete utakmice vatrenih u samo par sekundi reagirali na alarm za uzbunu i već krenuli na intervenciju. 

To je oduševilo i Azru koja je iskomentirala:

- Ovi dečki su sjajni. Tako su skoncentrirani kao što bi uostalom i trebali biti, ljudski životi su u pitanju - kazala je Bajrami te dodala. 

- Ovi dečki zaslužuju sve pohvale - zaključila je na videu koji je podijeljen preko 45 tisuća puta. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

FR
franjo
15:55 16.12.2019.

Skine se gola i pedofili je prate. Fuj....

MA
manga48
14:46 16.12.2019.

Prije večere na aperitiv...

DD
dobar.d
14:37 16.12.2019.

Vodim je na večeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije