Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APSOLUTNI HIT
Povratak na članak

Prati ih čak 27 milijuna ljudi! Bizarni pogodak Hajduka osvanuo na najvećoj stranici

Naime, Instagram i Facebook profil koji se zove 433 i koji ima čak 27 milijuna pratitelja objavio je pogodak uz opis: 'Nikad ne slavi predugo i prerano', a manjak koncentracije gostujućih igrača dobro je nasmijao sve u komentarima

Komentari 9

Avatar southman
southman
09:02 28.10.2019.

Ovako je jednom i Bilić slavio uz korner zastavicu dok su nam Turci uvalili gol za izjednačenje !

VL
SS
sokac sa drave
09:16 28.10.2019.

Nikada nije gol kada je stvarno gol.Nikada nije penal kada je ocito penal. Gol i penal su onda kada to kaze sudac i nikako drugcije.

VL
DH
dalibor.hren
09:06 28.10.2019.

Pokažite situaciju iz tridesete minute: Posavec hvata loptu rukom izvan kaznenog prostora!!!

VL
SQ
squalus
08:44 28.10.2019.

Nikome nije sporno to što je vratar loptu u igru bacio rukom izvan šesnaesterca? Odmah nakon stative, na početku kontre za gol

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.