Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIZARNO'

Prati ih čak 11 milijuna ljudi, a oni se čude: Kako je moguće da Modrić to radi?

Luka Modrić
Foto: Printscreen
26.09.2019.
u 18:34

"Igrači poput Karima Benzeme i Luke Modrića mogu se vidjeti da izvode bizarnu vježbu nogu, a mnogi se čude tehnici izvođenja", navodi SPORTbible.

Popularni sportski internetski portal SPORTbible, koji na Facebooku prati više od 11 milijuna ljudi, objavio je neobičan detalj s treninga Real Madrida.

"Igrači poput Karima Benzeme i Luke Modrića mogu se vidjeti da izvode bizarnu vježbu nogu, a mnogi se čude tehnici izvođenja", navodi SPORTbible.

Naime, Real je snimio video na kojem njegovi igrači u teretani izvode "leg press" s poskakivanjem i tako uvelike povećavaju rizik od ozljede.

Brojni navijači na Twitteru kritizirali su ovu vježbu, a SPORTbible se pita je li to razlog brojnih ozljeda među igračima kraljevskog kluba.

I zaista, u Realu trenutačno zbog ozljeda izvan stroja Luka Modrić, Marco Asensio, Marcelo i Ferland Mendy, a ranije su problema imali Eden Hazard, James Rodriguez i Thibaut Courtois.


 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar acivij
acivij
18:47 26.09.2019.

Što je tu čudno? Treniraju skok i doskok pod opterećenjem!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije