Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA KICKERU

Pranjić u ljeto napušta Bayern

Danijel Pranjić
Sanjin Strukić
22.03.2010.
u 22:24

Iako je bio u početnoj postavi u posljednje dvije prvenstvene utakmice, čini se da se angažman hrvatskog nogometaša Danijela Pranjića u Bayernu bliži kraju.

Tako izvještava njemački Kicker koji piše da je bavarski div odlučio pustiti Pranjića predstojeće ljeto. Iz kluba bi trebao otići i Anatolij Timoščuk koji se također nije uspio nametnuti treneru Louisu van Gaalu.

Upravo je nizozemski stručnjak prošlo ljeto inzistirao na dovođenju hrvatskog nogometaša koji igra na lijevoj strani obrambene i vezne linije. Pranjić je na kraju došao iz Heerenveena za 7.7 milijuna eura, ali nije uspio izboriti standardno mjesto u momčadi.

U jesenskom je dijelu Bundeslige nastupio u 11 utakmica (deset puta u početnoj postavi), ali nakon zimske stanke mu se status značajno promijenio. U deset je proljetnih kola dobio priliku tek u tri prvenstvena dvoboja, od toga dva puta od prve minute, ali je pritom oba puta napustio travnjak prije kraja utakmice. Ušao je, uz to, u igru i u sudačkoj nadoknadi uzvratnog ogleda osmine finala Lige prvaka protiv Fiorentine.

Pranjiću ugovor s Bayernom traje do 2013. godine, ali izgledno je da će doći do prijevremenog rastanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije