Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo Hrvatske

PPD Zagreb širom otvorio vrata prema novom naslovu prvaka

PPD Zagreb - Nexe
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
19.04.2019.
u 22:02

Najefikasniji kod zagrebaša bili su Mandić s devet i Bičanić s pet pogodaka

Rukometaši PPD Zagreba s lakoćom su svladali Nexe u Našicama s 26:19 i širom otvorili vrata novom naslovu prvaka Hrvatske. Da bi Našičani osvojili prvenstvo morali bi pobijediti u Zagrebu s osam razlike ili pobijediti s jednim pogotkom, ali samo u slučaju da zagrebaši negdje izgube bod ili dva.

- Jako sam zadovoljan kako smo odigrali cijelu utakmicu. U oba poluvremena obrana je bila odlična. Primili smo samo 19 pogodaka. Kastelic je u prvom poluvremenu imao preko 65 posto obrana i to je ono što nam je trebalo. Jedino ne mogu biti zadovoljan napadom u posljednjih desetak minuta. Umjesto da kod plus devet povećamo razliku mi smo dozvolili da nam se približe - rekao je Branko Tamše, trener PPD Zagreba.

Igor Vori nije ulazio u igru?

- Nije bilo potrebe, Kontrec i Burić bili su sjajni - dodao je Tamše.

Mandić je bio pod upitnikom?

- Da, imao je nezgodnu ozljedu prepona iz reprezentacije, ali je odigrao briljantno. Završio je susret s povezom preko glave jer je dobio udarac laktom i nekoliko šavova. I Bičanić nije imao sreće. Uspio je ozlijediti oba zgloba - rekao je Tamše.

Najefikasniji kod zagrebaša bili su Mandić s devet i Bičanić s pet pogodaka. Kastelic je imao devet obrana. Kod Nexea najefikasniji je bio Jaman sa šest.

Ključne riječi

Komentara 3

KU
Kurciban
22:35 19.04.2019.

Super. A što kaže trener NEXE-a? Ovakvu sudačku krađu se rijetko može vidjeti. Suci su perfidno puštali napad Zagrebu i nakon promašaja vraćali loptu bio prekršaj ili ne. A NEXE-u u obrani stalno sudili prekršaje. I onda su se raspali. Mislim da su ih suci ubili u pojam. PPD bi možda pobijedio svejedno, al’ žalosno je što se ništa ne pušta slučaju. NEXEovi golmani su bilo loši. Šteta što Zagreb nije pošteno pobijedio. Sigurno su najkvalitetnija momčad, al’ ovo nije “zdravo” za našu ligu. Nadam se da ih neće uništiti kao Metković, pa tek onda će nam liga biti totalno negledljiva...

DU
Deleted user
06:17 20.04.2019.

Pobijedila je bolja ekipa, ali šteta što su katastrofalni suci upropastili utakmicu već u početku. Nije bilo dvojbene situacije, a da je nisu navukli na jednu stranu.

KO
korisniksb
23:14 19.04.2019.

Liga je i ovak negledljiva zadnjih 15.god.Da nema Zagreba,seha lige i lige prvaka to bi bilo 0 bodova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije