Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

PPD Zagreb s novim trenerom uvjerljivo slavio u Bukureštu

Josip Božić Pavletić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
11.12.2018.
u 19:15

Najbolji igrač PPD Zagreba u Bukureštu bio je reprezentativac Josip Božić Pavletić koji je postigao devet pogodaka

Rukometaši PPD Zagreba slavili su s 31:24 (13:8) na gostovanju kod Steaue u Bukureštu u utakmici 11. kola SEHA lige u kojoj je po prvi put ove sezone zagrebaše vodio Davor Rokavec, nasljednik Line Červara.

Najbolji igrač PPD Zagreba u Bukureštu bio je reprezentativac Josip Božić Pavletić koji je postigao devet pogodaka. Po četiri gola postigli su David Mandić i Ivan Sršen, a po tri Senjamin Burić i Leon Šušnja. Vratar Urh Kastelic imao je 11 obrana.

Domaće strijelce je sa pet golova predvodio Sabin Constantina.

Na vrhu ljestvice su Vardar i PPD Zagreb sa po 27 bodova, dok su Tatran Prešov i našički Nexe na trećem i četvrtom mjestu sa 24 boda.

U 12. kolu SEHA lige PPD Zagreb će u subotu, 15. prosinca, gostovati u Ljubuškom kod Izviđača, a dan poslije Nexe je domaćin Metalurgu.  

Komentara 2

ČI
čikaga
21:18 11.12.2018.

Konačno je deda, tj stari gusak otišel. Treba se meknuti još iz repke što bi bilo najpametnije. S bivšim igračima bil bi prvak bilo tko. Gje je sad ? Radi njegov8h gluposti dosta VAŽNIH tekmi smo popušili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije