Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

PPD Zagreb pobjedom nad Meškovom osigurao četvrtfinale

PPD Zagreb
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
16.12.2019.
u 21:34

Mislim das je ovo bila naša najbolja utakmica ove sezone. Atmosfera na tribinama bila je odlična, nama je baš sve polazilo za rukom. Eto, ispada da smo najbolje odigrali na kraju kalendarske godine - rekao je Marin Šipić

Rukometaši PPD Zagreba uvjerljivo su svladali Meškov iz Bresta (30:24) u posljednjem kolu osnovnog dijela SEHA Gazprom lige.

Ova pobjeda donijela je moćnim 'plinarima' drugo mjesto u skupini, odmah iza Veszprema. Drugo mjesto znači i izravni plasman u četvrtfinale.

PPD Zagreb
1/9

Pored zagrebaša izravno su se u četvrtfinale plasirali Veszprem, Vardar i Motor.

- Mislim das je ovo bila naša najbolja utakmica ove sezone. Atmosfera na tribinama bila je odlična, nama je baš sve polazilo za rukom. Eto, ispada da smo najbolje odigrali na kraju kalendarske godine - rekao je Marin Šipić koji je postigao šest pogodaka iz sedam pokušaja.

Najefikasniji je bio Ante Gadža s osam pogodaka, a  sjajan je na vratima bio Matej Ašanin s 12 obrana, od čega tri sedmerca. Od dvojice hrvatskih igrača u dresu bjeloruskog prvaka, Sandro Obranović postigao je tri pogotka, dok Ivan Pešić nije ulazio u igru.

 - U nekim trenucima borili smo se s umorom, ali je sve super završilo. Nema boljega nego završiti godinu s pobjedom - rekao je Veselin Vujović, trener PPD-a.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
toljaga22
22:18 16.12.2019.

Konačno više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije