Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIJEST KOJA JE ODJEKNULA

PPD Zagreb izgubio vrhunskog igrača i pivota: Nije bilo zajedničkog interesa

Paket24 Premijer liga, PPD Zagreb - RK Dubrava
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
28.07.2022.
u 15:27

Briljirao je na SP u Njemačkoj 2019. godine, u idućim godinama bi mogao postati jedan od nositelja reprezentacije.

Rukomentni reprezentativac Marin Šipić napustio je vječnog hrvatskog prvaka PPD Zagreb i sada se okreće novim izazovima. Splićanin je iz našičkog Nexea preselio u redove Zagrepčana, ali usprkos velikim igračkim kvalitetama, zajedničkog dogovora o produljenju ugovora nije bilo. 

- Nema tu drame niti ikakvog ružnog razlaza. Moj je ugovor sa Zagrebom bio potpisan na tri godine i istekao je 1. srpnja. Još 1. lipnja smo bili na zajedničkom ručku svi iz kluba gdje smo se pozdravili, a kasnije se nismo čuli. Nisam ja njih zvao, nisu oni mene zvali. Nije bilo zajedničkog interesa i to je to. - objasnio je cijelu situaciju za Germanijak.

03.03.2022.,Zagreb - PPD Zagreb i THW Kiel u Areni igraju susret 13. kola EHF Liga prvaka Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

- Tu sam u Splitu, treniram, u kontaktu sam s menadžerima, ali ne želim to ništa još govoriti jer nije još ništa riješeno, nisam ništa potpisao, a znate kako je u rukometu, jedan dan imaš, drugi dan nemaš. - kaže sjajni pivot koji ostaje u 'kaubojima'. 

- To mogu samo zahvaliti mom izborniku Horvatu koji me trenirao pet godina u mlađim kategorijama reprezentacije, tri godine u Našicama, praktički otkad igram on me trenira. On je znao kolika god borba bila u Zagrebu, što može očekivati i dobiti od mene. On me zvao i beskrajno sam mu zahvalan na tome. Imao sam toliko malu minutažu u Zagrebu da je bilo nerealno očekivati da bi te netko pozvao, ali mislim da sam super odradio taj poziv, na prvenstvu sam imao šut 21/23 doslovno. - kaže Šipić.

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:29 28.07.2022.

Šipić, dobar mladić. Dobar rukometaš. Sretno mu bilo u Europi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije